Slider

Vastausten 1. osa videolla

9/22/2015





Kysymyksiä voit vielä jättää lisää tähän postaukseen





8 kommenttia:

  1. Anonyymi9/22/2015

    Mukava oli kun vastasit kysymyksiin videolla:) Tykkään kun vastaat kysymyksiin kunnolla. :) Oma mielipiteeni on että vähän köykeä video, kun luit kysymyksiä suoraan puhelimesta. Mukava olisi ollut jos oisit vähä "valmistautunut" videoon esimerkiksi valinnut kysymykset valmiiksi mihin vastaat ja vaikka jakanut kysymyksiä aihepiireihin ja sit oisit vastannut kysymyksiin aihepiireittäin. Tämä kuitenkin vain minun mielipiteeni. Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Harmi kuulla ettet pitänyt videosta. Nämä minun videopostaukseni ovat aina tällaisia spontaaneja, enkä suunnittele niitä kovinkaan strukturoiduiksi. Toisin on sitten tekstipostausten kanssa. Toivottavasti kirjallinen vastausosa on mieleesi :)

      Poista
  2. Jee mun kysymykseni oli mukana videolla! Vastauksesi oli oikein hyvä heh!
    Luin muuten eräästä lehdestä kesällä artikkelin että Havaijilla useissa kahviloissa on tarjoilijan paikkoja tarjolla... 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :))
      Ja joo, siellä tuntui jokaisessa kaupassa ja kuppilassa olevan kyltti: "Now hiring". Sinne siis! ;)

      Poista
  3. Anonyymi9/23/2015

    Oot niin kaunis!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/23/2015

    Muuten kiva video, mutta tosi häiritsevää ja hassun näköistä kun katsot kokoajan omaa kuvaa etkä kameran linssiä eli meitä katsojia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tiedän! En vaan mitenkään osaa tihrustaa siihen ipadin pieneen kakkoskameran linssiin.. :D Mutta voin pyrkiä parantamaan tapojani sen suhteen jatkossa!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika