Slider

BodyJam 74

9/14/2015



Varoitus! Teksti sisältää taas yltiömäistä hehkutusta ja positiivisuutta ;)



Olen päässyt menemään uutta jamia muutaman viikon nyt, ja ajattelin että olisi oikea aika kirjoitella tuosta uudesta ohjelmasta. Kokonaiskuva on aika lailla hahmottunut, ja koreotkin alkaa aika hyvin osata ulkoa. Kyseessä on siis ohjema 74, jota mennään nyt molemmilla saleillani. Kertoja tuossa jamissa onkin siis tullut aika rutkasti! Mutta olen aika varma, etten tule kyllästymään tähän ohjelmaan. Se meinaan on yksi siisteimpiä pitkään aikaan. Ei sellainen peruskiva, vaan sellainen joka oikeasti kolahtaa normaalia enemmän.





Jos lähtee liikkeelle musiikeista, on oikeastaan kaikki kappaleet mieleen. (Tracklistiin pääsetä TÄSTÄ!) Paljon tuli uusia tuttavuuksia vastaan, joka on hyvä! Pelkässä radiosoitossa olleita biisejä ei jaksaisi jumputtaa kolmea kuukautta myös jumppasalissa. Tämän kaiken lisäksi mukana on vanhoille jamittajille iloinen yllätys, nimittäin alun lyhyen sarjan kappale Right Hand Hi, joka oli vuosia vuosia sitten jamissa. Ja hei, mukana on myös sama käsisarja kuin silloin aikanaan, nostalgiaa!

Koreografiat poikkeavat mukavasti toisistaan. Ensimmäinen pitempi sarja on sellaista vähän aggressiivisempaa ja asennetta omaavaa hiphop-stailia, kun sitten taas lopun pitempi sarja on enemmän iloittelua ja fiilistelyä. Osaako joku muuten sanoa mihin tanssigenreen sen luokittelisitte? Itse ehkä tunnistin siinä jotain house-vibaa. Mutta anyway, molemmat sarjat ovat todella freesejä ja eivät pitkästytä kesken koreon missään kohtaa. Jos lemppari pitäisi valita, sanoisin kyllä sen alun pitemmän sarjan. Aggressiivisuutta, vähän lantiota ja hiphop-asennetta. Sillä ei mennä vikaan! Tästä biisistä erityisesti muodostui mun lempparini.




Kokonaisuutena tämä ohjelma on aika täysi kymppi, ja vedän tätä mielelläni seuraavat kolme kuukautta. Bodyjam ei koskaan mene pieleen, mutta nyt kyllä ihan oikeasti osuttiin taas niihin parhaisiin biiseihin, koreoihin ja fiilikseen. Kokonaisuus toimii eikä ole pätkääkään jumppamainen! Ja hei! Kaikista parasta on, että myös Kuntomaailmalle on tulossa spottivalot, joten diskofiilistä on luvassa myös siellä. Blogipostaukseni jälkeen palaute oli mennyt eteenpäin ja asioita tapahtuu, ihan mahtavaa :)

Oletteko te päässet kokeilemaan tätä jamia ja jos olette, niin mitä tykkäsitte? Iskeekö koreogrfiat ja musiikit teihin muuten? 


4 kommenttia:

  1. Mä käsitin et loppupään pätkä olis juurikin housea ;) ihana bodyjam ♡

    VastaaPoista
  2. Näin mäkin ajattelin! Ja sanos muuta <3

    VastaaPoista
  3. Ite tykkään 74:sta ihan hirveästi! :) Oon jo muutaman kerran pätkän käynyt tanssimassa, ja aivan mieletön meininki. Musiikit tempaisee mukaan ja kummatkin koreot tuntuu tosi hyviltä, varsinkin ykkössetti on ihan mahtavuutta! Samat fiilikset myös mulla, että tähän tuskin kyllästyy. Alkaa vaan harmittamaan, kun miksaukset tulee kehiin.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/30/2015

    Mun salilta loppu jami!! :(((

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika