Slider

140915

9/14/2015




Edellisestä postauksesta on lähes viikko aikaa. Miten nämä päivät hurahtavatkin ohi niin nopeaan, etten ole edes muistanut blogin päivittelyä? Pahoittelut! Mutta tähän väliin on luvassa ihan vain pientä kuulumisten päivittelyä, ei sen kummempaa. Treenihaasteesta saatte lisää juttua muuten loppuviikosta, joten jaetaan silloin yhdessä treenikokemuksia tähän menneestä! 




Viikko täällä Jyväskylässä meni nopsaan, sillä joka päivälle oli jotain kivaa tekemistä. Snapchattiani seuranneet varmasti tietävätkin jotain kuulumisia jo, sillä sitä päivittelen aika tiuhaan tahtiin (@lauraannikah). Alkuviikosta opiskeltiin ahkerasti, loppuviikosta tehtiin kavereiden kanssa juttuja, tsempattiin yhtä ystävää juoksutapahtumassa ja viikonlopuksi poikaystävä tuli käymään täällä mun kämpillä. Kävelykadulla oli myös viikonlopun ajan jonkinsortin katuruokatapahtuma, jota käytiin myös kurkkimassa ja päädyttiin maistamaan Soul Mama's Kitchenin vegaaniruokaa - täydellistä! 

Tällä hetkellä suorittelen siis laadullisten tutkimusmenetelmien kurssia, johdatusta tilastollisiin menetelmiin sekä kauppiksesta markkinoinnin johdatuskurssia. Näiden lisäksi ajateltiin parin kaverin kanssa opiskella myöhemmin syksyllä yhdessä eräs eTenttikurssi kasvatustieteestä, jolloin voitaisiin jakaa kirjat yhdessä ja jokaisen työpanos pienenisi samalla. Nyt kuitenkin keskityn näihin muutamaan kurssiin täysillä, ja sitten vasta myöhemmin jatkan kasvatustieteen loput aineopinnot. Ainiin! Ja kun aikaisemmassa opintopostauksessa puhuin niistä pelottavista kielten kursseista, niin menin nyt sitten ottamaan sen ruotsin jo tulevalle tammikuulle, apua :D



Eipä mitään ihmeellistä siis tällä kertaa, arki rullailee ja sitä rataa. Tulen huomenissa taas viikoksi sinne etelämpään, ja tulenkin koko syksyn poukkoilemaan tätä väliä säännöllisen epäsäännöllisesti. Se kuitenkin tuo vaihtelua myös postauksiin :) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, palaillaan myöhemmin treenihaasteen parissa!




4 kommenttia:

  1. Mekin käytiin tuolla kävelykadun tapahtumassa perjantaina. :) Ja kielet pelottaa täälläkin. :D Enkku alkoi just, ruotsi sitten kevätlukukaudella. Täällä muuten myös toinen poukkoilija, kun vietän monesti viikonloput pk-seudulla. Tsemppiä opintoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tapahtumat on kyllä kivoja, elävöittävät vähän tuota katua! Ja hei, tulehan moikkaamaan jos satutaan joskus samaan Onnibussiin/junaan :)

      Poista
    2. Mä liikun pääsääntöisesti omalla autolla, kun bussiin ei saa ottaa koiria ja junassakin veloittavat 5e/koira, eli mun lauma kustantaisi 15e. :p Ehkä törmäillään joskus jossain muuten!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika