Slider

Vastaukset, osa 2

9/24/2015



Tässä tulee siis vastausten kirjallinen osa! Tuohon edelliseen videoon tuli vähän sen tyyppistä kommenttia, ettette oikein siitä niin tykänneet. Onko siis parempi, että jatketaan vaan tällä tekstipostausten linjalla? Minusta noita spontaaneja videoitakin on välillä ihan kiva tehdä, mutta koska kuitenkin teille lukijoille tätä blogia kirjoittelen, niin mielelläni teen niinkuin te toivotte. Anyway, tässä siis vielä loput kysymykset ja niihin vastaukset. Jos jotain kysyttävää tai ajatuksia vielä herää, voit jakaa ne tämän postauksen kommenttiboksissa :) 


Kuinka usein herkuttelet esim. sipsillä, karkilla tms.?
Kerran viikossa. Ostan perjantaisin itselleni karkkipussin, ja sallin siis viikonloppuna itseni napsia niitä sieltä :) Sipsiä en oikeastaan koskaan syö.

Millanen on sun tyypillinen päivä ruokailujen osalta? Entäs lemppari aamupala?

Aamulla syön leivän/myslin ja jugurttia, ja juon muutaman kupin kahvia. Lounaan tykkään syödä yliopistolla, yleensä vegaaniravintola Katriinassa. Siellä on aina keittolounas ja tuoretta sämpylää plus salaattia. Joskus syön vielä päivällisen, mutta en aina. Illalla saatan haukata jotain pientä, kuten pari leipää tai munakasta ja mehua. 

Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
Ehdottomasti terveys, perhe ja läheiset ihmiset sekä turvallisuus.


Kuinka monta kertaa harrastat viikossa liikuntaa? Ja kuinka monta niistä on lihaskunto/aerobista?
Keskimäärin pyrin liikkumaan sen 5 tuntia viikossa. Joskus vähemmän, joskus paljonkin enemmän. Mä liikun ihan fiilispohjalta, enkä ole tavoitteellinen ihminen treenien suhteen. Lähes kaikki liikunta on aerobista, koska jumppailen paljon. Jos oikein innostun ja jaksan, niin tavoitteena olisi tehdä aina se 1-2 kuntosaliakin viikkoon :D Mutta pääpaino on kyllä aina jumpalla. 




Miten hoidat sun hiuksia kun ne pysyy noin hyvinä? 
Kiitos! Tämä on mun ihan oma väri, eli en siis käsittele hiuksiani mitenkään. Ainoastaan pesen hopeashampoolla. Käytän joka päivä hiusöljyä ja aina ennen muotoilua lämpösuojaa. Siinäpä ne oikeastaan :)

Lemppari LesMills tunti?

Tämä on helppo: BodyJam!

Meinaatko vielä jatkaa ohjaamista? 

Ohjailen edelleen satunnaisesti Balanssilla spinningtunteja, ja sitä en meinannut lopettaa. Onhan mielessä käynyt sekin, että kouluttautuisin jamiohjaajaksi. Tällä hetkellä elämä ei vaan ole niin stabiilia että voisin sitoutua minnekään tietylle salille säännöllisesti, viikottain ohjaamaan.. Maybe someday! 

Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? 

Hmm... Paha kysymys, sillä koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta jos nyt kysyttäisiin etä missä saattaisin nähdä itseni, voisi se olla ihan tavallista mukavaa elämää. Ehkä asunto Helsingissä, työpaikka, mies ja lapsi. Koirankin haluaisin... Kuulostaapa kliseiseltä kertoilla tällaista, mutta en kaipaa mitään sen ihmeellisempää tai ekstremeä :D 

Mikä on unelma-ammattisi? 

Tällä hetkellä haluaisin suuntautua henkilöstöhallintoon ja sen suuntaisiin hommiin. Tosin kuulin juuri, että meidän koulutuspohjalla on mahdollisuus hakeutua maisteriopintoihin myös opoksi, ja innostuin siitäkin! Ei sekään olisi varmasti hullumpi vaihtoehto, jos töitä vaan olisi. 



Mikä on parasta bloggaamisessa?
Ehdottomasti vuorovaikutteisuus! En ikimaailmassa kirjoittaisi blogia, jos te lukijat ette olisi siellä :) Kommenttien ja palautteen saaminen on ihan tämän homman suola. Lisäksi on tosi kiva päästä blogin kautta kokeilemaan erilaisia juttuja ja tuotteita, mitä ei ehkä muuten olisi ikinä tullut ajateltuakaan! 

Miten päihität pahat päivät, saat kaikki rästityöt tehtyä ja rentouduttua näin kylmän ja pimeän syksyn keskellä?

Faktahan on se, ettei kukaan päihitä kaikkia huonoja päiviä :D Niitä on myös minulla! Silloin annan itselleni vaan luvan surra ja kiukutella, enkä tee sen ihmeellisempää. Seuraavana aamuna onkin taas päivä uusi, ja voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Rästitöitä mulla ei oikeastaan koskaan tule, koska olen niin järjestelmällinen ihminen. Pidän siis aikatauluista kiinni ja rakastan kalenteriani yli kaiken :D! Rentoudun liikkumalla ja sohvalla telkkaria katsellen - ja se viikonlopun karkkipussi on siihen ihan ehdoton lisä. 

Entäs must have - syksy jutut? Mitä rakastat syksyssä? 
Rakastan syksyssä viileneviä iltoja, kun ei ole vielä liian kylmä mutta ilma on ihanan kirpsakka ja raikas. Silloin on musta ihan paras keli esimerkiksi lenkkeillä! Syksyssä rakastan eniten, yllätys yllätys, muotia. Paksut kaulahuivit, neuleet, saappaat.. You name it! Syyspukeutuminen on ihan parasta, kun ei tarvitse hillua puolialasti kuumuuden takia tai kerrospukeutua pakkaseen. :D 





Tässäpä nämä :) Toivottavasti saitte näistä kysymyspostauksista irti sen mihin halusittekin vastauksen! Jatketaan seuraavaksi sitten taas treenipostausten merkeissä. Siihen saakka, oikein mukavaa viikonloppua ja palaillaan! (:



*Kuvat viimejoulun Havaijin matkalta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika