Slider

#treenihaaste alkaa!

9/04/2015




Lupailin jo aikaisemmin, että hieman isompi juttu olisi tulossa tässä syksyn mittaan yhteistyön muodossa. Nyt se on alkanut, nimittäin Intersportin Treenihaaste, ja minä olen yksi kolmesta bloggaajasta jotka ovat kyseisessä haasteessa mukana! Kaikista parasta on se, että myös te lukijat voitte osallistua mukaan, ja samalla voimme tsempata toinen toisiamme uusiin suorituksiin. 



Haaste kestää kuusi viikkoa ja sen aikana olisi tarkoitus treenata joko käsilläseisontapunnerrus, leuanveto tai kyykky. Itse valitsin tottakai leuanvedon, koska sitä joskus aikaisemminkin Nooran kanssa harjoiteltiin mutta huonoin tuloksin.. Nyt tavoitteenani olisikin oppia oikea tekniikka ja mahdollisesti haasteen loputtua pystyä vetämään leuka tai vaikkapa useampikin. Tärkeimpänä tavoitteenani olisi todistaa itselleni, kuinka minäkin pystyn leuanvetoon!

Haasteen tukena on kampanjasivulla video-ohjeet jokaisen liikkeen harjoitteluun ja tyylipuhtaaseen suorittamiseen. Sillä itse treenaan leuanvetoa, ajattelin pistää tuolta sivustolta löytyvät leuanveto-ohjeet tähänkin videona teille.




Eli siis, seuraavien kuuden viikon aikana tulen päivittelemään tasaiseen tahtiin edistymistäni ja fiiliksiä treeneistä. Pyrin harjoittelemaan treeniohjeiden mukaan ainakin pari kertaa viikossa. Katsotaan mitä käy! Muistakaa, että kaikkien Intersportin sivulle treeninsä syöttäneiden kesken arvotaan joka viikko 50e lahjakortteja, ja lopuksi 500 euron lahjakortti! 


Otatteko haasteen vastaan? Minä otan!




Uudet Reebokin Cardio Inspire- kengät on suunniteltu jumppaan, ja erityisesti tanssiin. Nämä pääsevätkin heti testiin tulevissa Bodyjameissa. Ihan täyden kympin treenikengät LesMills-fanille!< 3



4 kommenttia:

  1. Mä oon haasteessa mukana! Kyllä tästä jauhosäkkityylistä päästään kunnon leuanvetoihin kuudessa viikossa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Ja treenataan yhdessä! :)

      Poista
  2. Mukana! Otan haasteeksi tuon käsilläseisontapunnerrushaasteen, koska sen voi helposti toteuttaa kotona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :) Tulehan jakamaan tänne blogiinkin sitten edistymistäsi!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika