Slider

#treenihaaste2

9/16/2015





Heippahei! Viikko vierii eteenpäin, ja Treenihaasteen aloittamisesta onkin jo jonkin aikaa. Minulla kävi niinkin ikävästi, että juuri tuon haasteen alettua sairastuin toisen kerran flunssaan ja treenit jäivät kokonaiseksi viikoksi välistä. Mutta nyt game is on, ja lähdetään treenaamaan yhdessä kohti leuanvetoa! Voin kyllä sanoa, että jo näitä harjoitteita tehdessä olin aika irvistelemässä, joten helppo tästä haasteesta ei tule allekirjoittaneellekaan :D





Jos siis sinulta on mennyt ohi mistä tässä haasteessa on kyse, voit katsoa edellisen postauksen tästä linkistä. Kyseessä on siis Intersportin Treenihaaste, jossa treenataan kolmea eri liikettä kuuden viikon ajan. Joka viikko voit käydä kirjaamassa treenisi treenihaasteen kampanjasivulle, jolle pääset tästä. Kaikkien treeninsä kirjanneiden kanssa arvotaan viikoittain 50e lahjakortteja, ja lopussa huikea pääpalkinto eli 500 euron lahjakortti! Moni teistä sanoikin olevansa myös haasteessa mukana, mikä on ihan mahtavaa :)

Tässä postauksessa käydään käsiksi kahteen ensimmäiseen leuanvedon harjoitteeseen: Aktiiviseen roikuntaan sekä negatiiviseen leuanvetoon

1.Aktiivinen roikunta:
-vedä olkapäitä poispäin korvista
-vartalo tiukkana yhdessä linjassa
-pään asento neutraali

2. Negatiivinen leuanveto:
-kiipeä leuanvedon yläasentoon
-pidä liike hallittuna koko toiston ajan
-pysähdy ennen epäonnistumista



Mitäs muuten diggailette mun uudesta treenitopista? Tästä on kovaa vauhtia tulossa uusi lemppari!


Näillä harjoitteilla pääsee hyvin alkuun, ja pikku hiljaa kunnon kehittyessä voidaan edetä myös haastavampiin harjoitteisiin. Katso koko harjoitusohjelma Intersportin Treenihaaste-sivulta!




2 kommenttia:

  1. Anonyymi9/17/2015

    Kuinkas leuat sujuvat? Otatko lisäksi oheisharjoittelua muista yläselän liikkeistä? =) kuinka monta punttia ja aerobista sulla tulee päpiirteittäin viikkoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen ihan fiiliksen mukaan, yleensä lähes kaikki treeni on aerobista (tanssitunteja yms). Ja pyrin tekemään viikossa sen 1-2 punttia. Nyt sitten tulee nämä treenihaasteen treenit päälle :) Leukoja ei mene vielä yhtään, eli ihan nollasta lähdetään liikkeelle!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika