Slider

Syksyn sisustus

9/07/2015




Heippahei ja terkut Jyväskylästä! Sisustuspostausta täältä asunnosta on multa pyydetty, ja nyt ajattelin tehdä pienimuotoisen sellaisen. Pahoittelen jo etukäteen kuvien laatua, sillä järkkärin jätin vanhempieni luo ja täällä pitäisi pärjätä pelkän padin sekä puhelimen turvin. Mutta eiköhän näistäkin kuvista saa ideasta kiinni :) Osa kuvista onkin ollut jo instassa, ja sieltähän löydät minun sisustukselleni ja kodilleni myös ihan oman hashtagin, joka on #laurankoti. Kannattaa käydä tsekkaamassa!







8 kommenttia:

  1. emilia9/07/2015

    Miten tuo sun parveke voikin olla noin houkuttelevan näköinen! Voi kumpa joku pystyisi muuttamaan oman ranskalaisen "parvekkeenkin" tuollaiseksi rentoutumismajaksi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Laitoin tuollaisen pehmeän maton lattialle, sitten vähän kynttilöitä ja vilttiä niin onhan se kiva lekottelupaikka pitkälle syksyyn... :)

      Poista
  2. Anonyymi9/08/2015

    Vitsit miten ihanan näköstä sun kämpässä on! Sulta löytyy paljon just semmosia sisustusjuttuja mitä huolisin omaankin kotiini tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti ano! :) Mukava kuulla että tästä postauksesta sai inpiraatiota :)

      Poista
  3. Anonyymi9/09/2015

    Ihana sun asunto :)

    VastaaPoista
  4. Oih, kuolaan täällä sun upeelle asunnolle. Tästä sai kivasti inspistä oman huoneen sisustukseen, kiitos ^-^ Lisää tämmöisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Venla mukava kuulla että tykkäsit! Täytyy tehdä jatkossakin näitä sisustuspostauksia :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika