Slider

My makeup storage

9/08/2015



Olen viimeisen vuoden aikana katsellut aivan laittoman määrän kauneusvlogeja ja meikkitutorialeja. Siinä samalla minusta on muodostunut entistä suurempi kosmetiikkaharakka, ja olenkin hamstrannut kosmetiikkaa jo jonkin aikaa. Omat lempparit ovat vuodesta toiseen samat, mutta sen lisäksi tykkään kokeilla myös rohkeampia juttuja sekä uusia sävyjä. Erityisen innoissani tällä hetkellä olen H&M:n uudesta Beauty department- osastosta, jonka tuotteita testailinkin heti kun se tänne Jyväskylään tuli!

Lemppari kauneusvloggaajiltani sain myös idean ja haaveen omasta, pienestä meikkikokoelmasta (katsokaapa vaikka Lauren Curtisin meikkikokoelmaa!). Koska nyt asun omillani ja kaikki tila on omassa käytössäni, innostuin tästä niin paljon että päädyin toteuttamaan ajatuksen heti tultuani tänne Jyväskylään takaisin. Raivasinkin siis laatikostostani (Ikea Malm laatikosto) kaksi laatikkoa tyhjäksi pelkästään meikeille, kynsilakoille, siveltimille, huulirasvoille ja meikkipusseille. Tämän lisäksi Victoria's Secret jutut saivat aivan oman laatikkonsa. Joku saattoikin noista nähdä pikku videot jo aikaisemmin snapchatin puolella :)

Oma kokoelmani ei todellakaan ole niin huikean suuri, mutta se on juuri sopiva näin yhden tytön käyttöön :) Kokoelmasta löytyy kaikki tarvittava, ja sen verran vaihtelua että jokaisena päivänä meikkaaminen on kivaa! On mukava mennä tuolle laatikolle ja pohdiskella, että mitäs värejä ja sävyjä sitä tänään laittaisi. Erilaisilla blendereillä, sävyillä, siveltimillä ja aineilla kun saa aivan erilaisia lopputuloksia aikaan. Suosittelen ehdottomasti tällaista säilytysmuotoa pelkän sekaisen meikkipussin ja korin sijaan. Minulla kulkeekin meikkipussissa tästä edespäin ainoastaan ne kaikista käytetyimmät luottotuotteet. 




Pienemmät meikkisiveltimet pysyvät järjestyksessä tässä lasipurkissa. 


Vasemmalta ylhäältä: meikkivoiteet, isot siveltimet, puuterit ja poskipunat, paletit ja monoluomivärit.
Vasemmalta alhaalta: Peiteaineet ja meikkikynät, huulituotteet, irtoripset ja pienet tuoksut + pienet meikkisiveltimet. 

Meikkipussit ja kynsilakat pysyvät järjestyksessä näissä monitoimikoreissa. 

Jyskistä löysin 4 eurolla tällaisen kivan telineen huulirasvoille :)

Victoria's Secretit saivat oman laatikon yöpöydästäni. 



2 kommenttia:

  1. tällaset postaukset on just kivoja, ja hyvin löytyy ainakin etsimä tuote ku ne on nois laatikois siististi!:) haluisiks joskus tehä postauksen siitä et miten teet sun kulmat? tai entiiä onko sulla jo semmonen postaus mut ite en oo törmänny vaa :D ja hei onnee opiskeluun siel jyväskyläs ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit! Kulmat teen ihan vaan piirtämällä, eli en tiedä saanko siitä kokonaista postausta aikaan :D Eli siis ihan vaan blonde-sävyllä väritän omien kulmien sekaan ja pehmennän värin!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika