Slider

Treenikuulumisia

9/27/2015




Tähän väliin ihan tavallisia treenikuulumisia! Tämän päivän agendana oli latinotanssitunti, mutta kun pääsin salille, tuli ihan kamala himo treenata jalkoja. No, koska mikään pakko tanssimaan ei ollut mennä, niin jäinpä sitten salin puolelle treenailemaan jalat. Potkuja taljassa, kyykkyjä kahvakuulalla, räjähtäviä hyppyjä laudalle ja alas, lantionnostoa, pilatespotkuja, bulgarialaista askelkyykkyä.. Esimerkiksi noita liikkeitä tein tänään. Tuli kyllä hyvä fiilis! Edellisestä jalkasalista kun onkin jo jonkin aikaa. 


Kengät ja trikoot Reebok


Aikaisemmin tällä viikolla olen pyöräillyt todella paljon ns. hyötyliikunnan merkeissä. Sen lisäksi käytiin perjantaina Emmin kanssa tekemässä yhteinen punttitreeni, jossa samalla kokeiltiin hieman leuanvetokuntoa. Kyllä se siitä alkaa kehittymään, samoin kuin tekniikka! Tällä kertaa tein jo hieman haastavampia liikkeitä Intersportin Treenihaasteen ohjelmasta, eli lapavetoa ja puolittaista leuanvetoa. Minulla tosin on leuoissa edelleen avittamassa kuminauha, eli ilman sitä en kyllä pysty sarjoja tekemään. Mutta nuo ohjeethan ovatkin hieman sovellettavissa jos siihen tuntee tarvetta :)

Intersportin Treenihaaste on siis edelleen käynnissä, ja siihen voit osallistua milloin tahansa! Käy kurkkaamassa heidän kampanjasivultaan ohjeet liikkeiden suorittamiseen. Samalla voit kirjata omat treenisi Treenihaaste-sivulle ja voittaa joka viikko 50 euron lahjakortin, tai lopussa pääpalkintona 500 euron lahjakortin Intersportille! Nyt siis kaikki mukaan vetämään leukoja, punnertamaan ja kyykkäämään :D 



Yläkroppatreenin perään jäin sitten vielä itsekseni toiseen jumppasaliin tekemään tunnin jamitreenin. Yllättävän hyvin tuon ohjelman osaa jo ulkoa! Hiki tuli ja siitä pääsi hyvällä omatunnolla viettelemään perjantai-iltaa sohvalle kera karkkipussin :D Noita yhdistelmätreenejä voisi kokeilla useamminkin, sillä joka päivä sitä aikaa treenille ei tunnu löytyvän. Salin ja aerobisen yhdistäminen voisi siis ainakin yläkroppapäivinä toimia - jalkapäivinä kun olen aika kuollut jo sen salitreenin jälkeen!

Tällä viikolla ylitin taas vähän sitä treenitavoitettani, eli viittä tuntia aktiivista liikuntaa viikossa. Se on kiva huomata kuinka kiireisinäkin viikkoina aikaa liikunnalle kuitenkin löytyy ja sinne salille tulee lähdettyä. Toivotaan, että sama energia jatkuu myös ensiviikolla, kun luvassa on vaikka ja mitä demotapaamisista Kauppakadun approon! 


Mites teidän syystreeninne sujuvat? :) Entä onko joku myös osallistunut Treenihaasteeseeen? 



*saatu yhteistyössä

2 kommenttia:

  1. Jee löysin sun blogin tänään ja tykkään kovasti! Mä rakastan kans Bodyjamiä ja muitakin lesmillsejä ja tuntuu että suhun voi jotenkin helposti samaistua! :D ja niin, ylppärit on nyt tältä syksyltä kirjotettu, joten taas on kunnolla aikaa treenata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, tosi kiva kuulla kiitos! :) Ja tervetuloa mukaan tänne, toivottavasti eksyt myöhemminkin kommentoimaan! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika