Slider

Yläkroppapäivän saliohjelma

5/23/2015




Treenipostauksilla jatketaan. Viimeksi kerroin teille jalkapäivästäni, ja nyt vuorossa on yläkroppapäivän saliohjelma. Muistutan edelleen, etteivät ohjelmani ole ammattilaisen tekemiä vaan itse muokkaamiani. Sen lisäksi muistathan, etteivät kaikki liikkeet sovi kaikille tai toimi kaikilla. Kokeile, tunnustele ja kysy neuvoa ammattilaiselta jos suoritustekniikat mietityttävät. :)


Lämmittely crosstrainerilla 10 min

Olkapäät kp:lla, suoraan eteen nosto
Olkapäät kp:lla, vipunosto
Pystysoutu kp:lla/kahvakuulalla
Yläselkä vapailla painoilla
Rintaprässi
Ojentajat ylätaljassa
Hauis alataljassa
Olkapäiden takaosa kinesis-laitteessa

Loppujäähdyttely crosstrainerilla 5-10min


Toistoja n. 10x3. Painoa sen verran, että viimeiset toistot menevät irvistellen, mutta suoritustekniikka kuitenkin pysyy puhtaana.Teen koko yläkropan yhtenä päivänä, ja treeni keskittyy enemmän lihaksistoa ylläpitävään kuin rakentavaan massatreeniin. Jos haluat lisätä lihasmassaa, on toistomäärien oltava pienempiä. Tällä treenillä saat kuitenkin hyvän poltteen kaikkiin yläkropan lihaksiin, ja käyt yhdessä salikerrassa kokonaisvaltaisesti lihasryhmät läpi. 




4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä koko yläkropan treeniltä :) Kaikki lihasryhmät otettu huomioon :)

    Mulla on muuten haaste sulle mun blogissa! http://liikuntakarpasenpuraisu.blogspot.fi/2015/05/mita-rakastan-itsessani.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit Pia :) Täytyy käydä kurkkaamassa sun haastetta!

      Poista
  2. Anonyymi5/24/2015

    Millä perusteella toistomäärien on oltava pienempi, mikäli haluat lisätä lihasmassaa? Perusvoimaharjoittelu on nimeomaan toistot n. 8 (6) -12, jolloin lihasmassan lisääminen on optimaalista. Ihan vain pienenä korjauksena haluan lisätä, jottet johda lukijoita harhaan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korjauksesta Anonyymi :) Kun minulle on tehty kuntosaliohjelmia joissa kasvatettiin juuri lihasmassaa, kerrottiin minulle että noin 6 toiston sarjat ovat siihen optimaalisia. Mutta jos näin ei ole niin hyvä että korjasit!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika