Slider

Aitoja naisia alusvaatemainoksessa

5/11/2015




Oi vitsit, miten positiivinen olo tuli kun näin Facebookissa Lindexin alusvaatemainoksen! Onko joku muu nähnyt tämän saman Bra-volution kampanjan mainokset? Pienilläkin asioilla voi tehdä muutosta ihmisten ajatuksiin ja tämä mainoskampanja varmasti saa monien ajatukset heräämään siitä, kuinka "epänormaaleja" vartaloita alusvaatemainoksissa on totuttu näkemään: aina samasta muotista veistettyjä, photoshopattuja ja tietyn vaatekoon malleja. 

Tässä kampanjassa malleina toimii Lindexin työntekijöitä, ihan tavallisia naisia. Minusta erikokoisten - ja näköisten naisten käyttäminen mainoksissa tukee myös kampanjaa. Sehän samalla osoittaa, kuinka kyseiset alusvaatteet istuvat eri kokoisille vartaloille sekä naisille. Myös ihan tavalliset naiset voivat samaistua näihin kuviin ja sitä kautta tuntea kuinka juuri nuo alusvaatteet voisivat sopia itselle. Vai mitä te olette mieltä? Saako mainos katsojansa ostamaan paremmin ns. tavallisella vartalolla vai mallin vartalolla? 



Joka ikinen näistä naisista on upea ja rohkea, kun on lähtenyt mukaan kampanjaan. He näyttäytyvät juuri omina, paljaina itseinään eivätkä asetu yhteiskunnassa vallitsevien kauneuspaineiden alle. Eikö se ole jo hieman aikansa elänyttä ajatella, että mainoksissa voi olla vain tietynkokoisia ja tietynnäköisiä naisia? Onko koskaan tutkittu, onko se juuri se myyvin mainos vai voisivatko firmat saadakin enemmän positiivista imagoa käyttämällä mainoksissaan erilaisia malleja? 

Toki tämä ei rajoitu vain naisiin, sillä kyllähän miestenkin mainoksissa on totuttu näkemään photoshopattuja ja lihaksikkaita miesmalleja. Jotenkin tämä seksikkyyden ja ihanneihmisen tavoittelu on vain keskittynyt yhteiskunnassamme enemmän naisiin. Ei varmasti kukaan voi väittää vastaan, etteikö naisille asetettaisi enemmän kauneusihanteita ja paineita? Siksi onkin mahtavaa, että niitä vastaan lähdetään taistelemaan, yksi brändi kerrallaan. Hyvä Lindex!






8 kommenttia:

  1. Itsekin ilostuin kyllä tästä mainoskampanjasta tosi paljon :) Ihan mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Ihan huippu juttu toi mainoskampanja! :) Tohon pitäis muidenkin lähtee perässä mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että niin käy :) Ainakin nyt tämä asia on nostettu esille!

      Poista
  3. Anonyymi5/11/2015

    Voisin käydä ostamassa uudet alusvaatteet ihan vain tukeakseni tätä kampanjaa :D Mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin täysin samaa. Ainakin täytyy käydä antamassa Lindexille positiivista palautetta tästä! :)

      Poista
  4. Minäkin ilahduin tästä :) tavalliset, kaikenkokoiset naisethan niitä alusvaatteita käyttää. Noista kuvista ei kyllä löydy yhtään todella iso- tai pienikokoista naista, mutta mielestäni ihan onnistunut kampanja myös ilman niitä ääripäitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Ja jos mietitään käsitettä "normaali" niin sehän tarkoittaa sitä keskimääräistä joukkoa. Ehkä tässä on nyt sitä "normaaliutta" juuri edustettuna eri muodoissa, ilman harvinaisempia ääripäitä :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika