Slider

Is it bikini season yet?

5/10/2015




Tänään päättyi Instagram-kilpailu, jossa yhteistyössä To Die For- merkin kanssa pääsin arpomaan yhdet valinnaiset bikinit onnekkaalle tytölle. Tällä kertaa arpaonni suosi Oonaa (@ow666). Paljon onnea! Otan sinuun päin yhteyttä piakkoin, niin saadaan bikinit tilattua :)

To Die For tekee mielestäni todella ihania bikineitä. Olen niitä jo pitkään kuolannut, ja tämän yhteistyön merkeissä pääsin vihdoin sellaiset myös itselleni tilaamaan! Valitsin tottakai merkille ominaisesta Kenzi-mallistosta pinkin väriset biksut. Koot ovat hieman pienempiä kuin normaalisti, joten siihen kannattaa tilatessa kiinnittää huomiota. Bikinien alaosa on brasilialaistyyppinen, eli ei peitä koko pakaraa. Omasta mielestäni se on ehdottoman hyvä, koska mikään ei ole epäimartelevampaa kuin ei-istuvat, löysät bikinialaosat... :D 




Muutenkin ilmat alkavat jo lämmetä, ja eiköhän piakkoin pääse ulos nauttimaan bikinikeleistä. Nämä biksuthan tulevat ajallisesti kuin tilauksesta tähän saumaan! Itse en perusta auringonottamisesta, vaan enemmänkin nautin lämmöstä ja siitä ettei tarvitse vuorata itseään lukemattomilla vaatekerroksilla. Aurinkorasva kulkee mukana päivittäin, ja sitä myös käytän aina auringossa oleskellessani. Rusketus jonka minulla näkee, tulee aina purkista. Sieltä tulee se turvallisin päivetys!

Otan teille kuvaa bikineistäni kun ne saapuvat Suomeen. Katsotaan, jos samalla saataisiin voittaja Oonalta myös kuvaa vaikkapa Instagramissa hänen valitsemistaan bikineistä! Eiköhän nyt olisi jo korkea aika korkata bikinikausi! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika