Slider

White dress

5/27/2015








Mekko BikBok 29.90e



Lauantaina juhlitaan uusia ylioppilaita, ja itsellänikin on serkun juhlat tiedossa. Kamala miten nopeaan tämä aika menee - juurihan minä itse painoin valkolakkia päähäni ja lauloin gaudeamus igituria! Näin tulevan kesän merkiksi ajattelin laittaa päälleni lauantaina tämän hempeän valkoisen mekon, jossa on ihanat pitsiyksityiskohdat yläosan "t-paidan" alla. Sen lisäksi jalkaan kiskaisen nudet Mangon luottokorkkarini, ja kaveriksi vielä jotain pientä, siroa kultaista korua. Onko teillä luvassa valmistujaisjuhlia tulevana viikonloppuna ja minkälaisella asustuksella aiotte lähteä matkaan? :) 



6 kommenttia:

  1. Apua, miten ihana tuo mekko! Itsekin kokeilin sitä, mutta omalle kropalle ei jotenkin sopinut. :) Mulla on siskon lakkiaiset ja tarkoituksena on laittaa päälle sininen maxihame valkean topin ja joidenkin korujen kanssa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi kiitos Laura! :) Mäkin kokeilin useampia mekkoja ja osa ei kyllä istunut yhtään munkaan kropalle. Mutta tämä oli just täydellinen!

      Poista
  2. Ei vitsi miten kiva mekko! Ite oon lakkia hakemassa lauantaina ja valkoisessa mekossa tuun itekki pyöriin, tosin mustilla korkkareilla ja hopeilla koruilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja hurjasti onnea sinulle lakin saannista!

      Poista
  3. Anonyymi5/27/2015

    Wau mitä kuvia! Oot ihan super kaunis näissä :) En yleensä kommentoi mihinkään blogeihin, vaikka paljon seuraankin. Nyt luin kuitenkin edellisen postauksesi samalla ja mietin että minkä hiton takia en ikinä kommentoi, enkä oikeesti tiedä syytä :D Pitää alkaa kommentoimaan tästä lähtien enemmän!
    - Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna ja hieno juttu että löysit kommentoimaan! :) Se, että bloggaajana saa jotain "vastinetta" lukijoilta, on ihan huiman tärkeää. Hyvä jos siis edellinen tekstini sai ajattelemaan ja toivotaan että moni sen jälkeen löytäisikin taas kommentoimaan! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika