Slider

Made by NDC

5/02/2015



Kuinka monelle teistä Nunuco Design Company on entuudestaan tuttu? Itse pääsin tutustumaan kyseiseen brändiin ensikertaa, kun opiskelukaverini tilasivat uusiin iphoneihinsa kuoret kyseisestä paikasta. Kyseessä on siis Jyväskyläläinen yritys, joka on kuitenkin maailmankuulu ja monien kuuluisuuksienkin noteeraama! Pitäähän sitä omiaan ylpeydellä tukea ja kannustaa menestymään! :)



Jonkin aikaa sivustoa selailtuani ihastuin kyseiseen brändiin aivan hirmuisesti, ja heidän verkkosivuiltaan löytyykin ihanuuksia vaikka millä mitalla. Puhelin/padikuorien lisäksi tilattavissa on mm. day planner-kalentereita sekä ihania postikortteja. Kaikissa tuotteissa on NDC:lle ominainen kuviointi. Kaikki kuosit ovat akryylimaalilla käsin tehtyjä. Kuosit ovatkin helposti tunnistettavissa, enkä ainakaan itse ole aikaisemmin törmännyt samantyyppiseen tyyliin missään puhelinkuorissa. 

Itse haluan aina tukea rohkeita ideoita sekä inspiroivia, kauniita ajatuksia. Se että suomalainen yritys on saanut itsensä maailmalla tunnetuksi ja tälläkin hetkellä toimittaa yli 30 maahan on todella hieno saavutus. NDC on saanut luotua ympärilleen oman, tunnistettavan tyylinsä jota se kehittää kekseliäästi. Omia suosikkejani kuoseista ovat tämä minulla nyt oleva Jääkukkia ja sen lisäksi mm. pingviini, ananakset ja yksinkertaisen tyylikäs marmorikuosi. (Kuoseja pääset kurkkimaan tästä linkistä!)


Mikä Nunucon kuoseista on eniten teidän mieleenne? Omistatteko kyseisen merkin tuotteita entuudestaan, vai tuliko tämä teille uutena juttuna? :)




4 kommenttia:

  1. En ollut kuullut kyseisestä firmasta! Oon etsinyt iphone kutoseen kauan jotain kivoja kuoria, mutta niitä on vielä aika heikosti kaupoissa. Rakastuin tuohon marmorikuosiin, pitää laittaa tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiva jos sait tästä uuden vinkin! :) Mäkin luultavasti seuraavaksi tilaan tuon marmorikuosisen! :)

      Poista
  2. Anonyymi5/08/2015

    Siellä sivuilla saa valita, että onko kuori rubber vai snap on niin kumpi tuo on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä minun on kovaa muovia, eli luultavastikin siis snap! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika