Slider

Huhtikuun suosikit

5/04/2015




Tuntuu että nämä kuukaudet menevät koko ajan nopeammin ja nopeammin ohi. Huhtikuussa majailin Jyväkylässä opiskellen, ja mitään vappua suurempaa ei ollut ohjelmassa. Tämän kuun suosikkeja oli aika hankala valita, koska olen käyttänyt pitkälti ihan samoja tuotteita kuin aikaisemminkin. Kuitenkin jo aikaisemmin postailemani Yves Rocher nousi ylitse muiden, ja liikkeessä tulikin vierailtua lukuisia kertoja. 

Mitkä olivat teidän huhtikuun luottotuotteita? :)



Ihanantuoksuinen shampoo Yves Rocherilta. Ensin sain tätä vain viimeisen pullon hyllystä, mutta yllätyksekseni seuraavalla kerralla tätä oli tullutkin lisää. Nappasinkin lisää 3 pulloa, ettei ainakaan heti lopu kesken! 

NAKED2-paletti ei petä koskaan. Juhlailtoina silmiin suditaan tummempia sävyjä, ja arkipäivinä sen sijaan vaaleampia sekä kuulaita sävyjä. Nakedin luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja kestävät koko päivän.

Uusi ja ihana Nunucon puhelinkuori on ollut mukanani siitä saakka, kun tämä postiluukustani kolahti. Kirjoittelinkin juuri postauksen kyseisestä firmasta, joten selaapa hieman taaksepäin jos kiinnostaa enemmän :)


Nescafen Dolce Gusto-kahvikoneella saa nopeasti tehtyä juuri sopivan määrän sopivan vahvuista kahvia. Ostin nyt omaan koneeseeni espressokapseleita, ja sopivalla määrällä espressoa + soijamaitoa saa täydellisen latten aikaiseksi! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika