Slider

Louis Vuitton Favorite PM

5/06/2015




Tässä se nyt on, minun uutukainen ihana laukkuni! Tämä on ensimmäinen vähän isompi ostos luiskalta, ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Mietin, että jos olisin säästänyt vielä parisataa olisin saanut Neverfullin tai Speedyn, mutta tämä vain tuntui jotenkin oikeammalta minulle. Jos joskus löytäisin edullisesti vaikkapa todella patinoituneen mummo-speedyn, voisin sen hommaamista sitten harkita :D 

Mutta tosiaan, Favorite PM(Tarkemmat tiedot löydät tästä linkistä)! MM tuntui liian isolta ja kömpelöltä pikkulaukuksi ja clutch- käyttöön kun sitä mallailin, siksi päädyin tähän. Myöskin Twinset uutuus oli harkinnassa mutta hinta ratkaisi tämän kamppailun (Twinset yli 800e). Favoa olinkin kuolannut jo pitempään ja siihen säästänyt, joten kamalaa pohdintaa ei liikkeessä enää tarvinnut tehdä. Evaakin kokeilin, mutta se oli kyllä ihan ehdoton no-no tähän verrattuna. 


Koko verrattuna Mini pochetteen


Toki tuota magneettikiinnitystä vähän pohdiskelin, mutta toisaalta laukun muoto ja malli voittivat suhteessa Evaan ja vetskariin. Tomi siinä sanoikin aina mainitsevansa tuosta magneetista, että sen kiinnitys on kevyt niin ei kenellekään tule sitten yllätyksenä. Kun forumilla siitä kuitenkin kyselin, niin kyseisen laukun omistajat onneksi sanoivat sen olevan aika pitävä. Canvaksen kanssa ei myöskään tarvitse olla peloissaan likaa tai sadetta, koska se kestää sen hyvin. Vachetta- hihnaa täytyy vain hieman varoa ettei siihen tule läiskiä. Sekin patioituu ajan kuluessa kauniisti tummemmaksi :) 

Hihnan kiinnitys on hieman erilainen kuin Evassa. Kuluukohan tuo kovin helposti..?


Date codea en vielä avannut tuosta laukustani, mutta se näyttäisi olevan SA1115. Kun sen siis tulkkaa, niin laukku on valmistettu Ranskassa, viikolla 11 ja vuonna 2015 (edit 7.5.). Date code löytyy siis jokaisesta vuittonista (paitsi todella vanhoista vintageista), ja sen perusteella pystyt juurikin määrittämään valmistusmaan- sekä ajankohdan. 

PM:än sisään mahtuu juuri sopivasti mm. silmälasikotelo, puhelin, nenäliinat, huulipuna ja key pouch jossa kuljetan tärkeitä kortteja ja rahoja. Iso lompakko sinne ei mene, ja samalla laukusta tulisi liian painava ja pullea. Pyrin kuitenkin kuvalla vielä havainnollistamaan kyseistä laukkua harkitseville sen, mitä sisälle mahtuu. Esimerkiksi mini pochette menee sinne hyvin, ja itse ajattelinkin alkaa sitä kuskaamaan tuon favon sisässä. Siinä saa vetskarin kiinni ja ketjulla kiinni favoon! Tavarat pysyy turvassa. 


Key Pouch mahtuu juuri sopivasti sisätaskuun


Mitä mieltä te olette tästä laukusta? :) Itselleni monogram kuosi kuvastaa aina sitä vuittonin muotokieltä, ja siksi kaikki omat ovatkin monoa. Ehkä seuraava ostos voisi olla jotain muutakin kuosia...? :D (nimim. Milla pochettesta azurina haaveileva!) 



13 kommenttia:

  1. Anonyymi5/06/2015

    Siis lukeeko sulla tuossa sisuksen pikkutaskun nahkaläpyskässä ihan oikeasti Louis Vuitton Paris Made in Italy??? Laukkuja tehdään vain Espanjassa, Ranskassa ja Usassa ja se valmistusmaa lukee aina siinä läpyskässä, paitsi uusissa USAssa tehdyissä on omanlaisensa lisätägi. Katsoitkohan ihan varmasti sen datecoden oikein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko näin?! :o Mä tulkkasin tuon koodin sellaisen tauluko avulla, jossa lukee myös Italia valmistusmaana. SA-yhdistelmän maana luki siinä Italia. Voi olla että olen kuitenkin väärässä, täytyykin tsekata! :)

      Poista
    2. Anonyymi5/06/2015

      laukussa lukee kuitenkin aina se made in jossakin. sen pitäisi täsmätä sitten datecoden kirjainten kanssa. Mitä sulla lukee tuossa pienen lisätaskun kylkeen ommellussa nahkaläpyskässä? Ei siinä datecodelapussa, vaan tuossa ihan tekstinä?

      Poista
    3. Made in France siinä luki kun kävin katsomassa. Siinä tapauksessa taitaa käyttämässäni taulukossa olla vikaa :) Enpä tajunnutkaan katsoa tuota läpyskää, kun ihan suoraan vaan datecoden kimppuun menin! :D

      Poista
    4. ... ja vielä lisäyksenä että käyttämäni sivusto on siis tämä. Onkohan siinä siis virheitä jos niitä ei ollenkaan mm. saksassa, sveitsissä ja italiassa valmisteta? :)

      http://www.yoogiscloset.com/authenticate/louis-vuitton

      Poista
  2. Anonyymi5/06/2015

    Miten ihmeessä pystys opiskelijana kustantamaan elämisesi ja samalla ostamaan tällaisia? :o Huh! Itse mennään tiukalla opiskelijabudjetilla ja olen onnellinen, että pystyn kustantamaan halvan harrastukseni :'D t. Kateellinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valintoja ja työntekoa :) Sen enempää en valitettavasti raha-asioitani julkisesti avaa!

      Poista
  3. Sa voi olla joko italia tai ranska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :) Eli siinä tapauksessa tämä varmaan on ranskalainen "SA" kerta lapussa lukee made in France!

      Poista
  4. Anonyymi5/11/2015

    En kyllä oikein ymmärrä mitä järkeä on ostaa noin monta pientä vuittonin laukkua ja pussukkaa :D kun miettii että noiden yhteishinnalla olisi saanut yhden ison laukun. Itse ostin pussukoita vasta sen jälkeen kun oli kunnon laukkuja jo hankittuina, joihin pussukoita on järkeä laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kaikkea tässä maailmassa ei tarvitsekaan ymmärtää! Jokainen onneksi saa ostaa sieltä Vuittonilta juuri sitä mitä itse tuntuu kaipaavan ja tarvitsevan ;)

      Poista
  5. Anonyymi2/12/2016

    Todella kaunis laukku, olen iloinen puolestasi ja harmittaa nämä jotka vinoilevat hankinnastasi. Olen itsekin hankkimassa tätä samaa, neverfull mm löytyy jo kaapista (valitettavasti vaippalaukku sivuutti sen, olen kai huono äitikin kun ostelen tällaisia säästöillä, jotka olen kovalla työllä tienannut :D)! Onnea ihanasta laukusta, todella passelin kokoinen ja ainahan voi hankkia suuremman, jos tuntuu liian pieneltä. Kyllä niitä laukkuja naisella pitää ja saa olla ;)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi6/21/2016

    moi, ihana laukku, olen myös hankkimassa samaa, mietinki kovin että tilaisinko netistä vai ostaisinko liikkeestä ihan Helsingistä, onkohan hinta eroja? paljonko sinun laukkusi maksoi jos saa kysyä tuollon kun ostit? :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika