Slider

First of May

5/01/2015




Vappuhulinat alkaa olla nyt meikäläisen osalta paketissa. Haalarit viikattuna siististi kaappiin ja lakki paketissa olisi aika alkaa seuraavaksi puurtamaan viimeiseen tenttiin ja sen jälkeen pakkailla jo kesän tavaroita matkalaukkuun. Tänään heitettiinkin jo osan kanssa heipat, tuntuu niin hassulta sanoa toukokuun alussa että "hyvää kesää ja nähdään syksyllä"! 

Eilinen vappu alkoi mun luona, kun laittauduttiin ja vedettiin haalarit päälle. Siitä suunnattiin Jyväskylän Kirkkopuistoon, jossa olikin paljon opiskelijoita. Opiskelijatapahtumissa tulee aina etsittyä muita kirkkaanoransseja haalareita ja mentyä sinne istuskelemaan, niin tehtiin tälläkin kertaa. Kuuden aikaan Minna Canthin patsas lakitettiin ja sen jälkeen lähdettiin siirtymään seuraavaan paikkaan.




Meillä oli pöytä varattuna uudesta Boho-nimisestä ravintolasta ihan mun naapuristani. Tytöt söi burgerit ja minä otin vegenä pesto-sienipastaa. Kaikki oltiin tyytyväisiä annoksiimme, eikä varmasti jää viimeiseksi kerraksi kyseisessä mestassa! Boho on brändätty ns. nuorten aikuisten paikaksi, ja se näkyy niin sisustuksessa kuin musiikissa. Viikonloppuisin (ja tänään) on myös aina tarjolla brunssia.



Ilta jatkui siitä vielä mun luokse, jossa meillä oli herkut jo odottamassa. Istuskeltiin iltaa, syötiin juotiin ja höpöteltiin. Meillä taisi mennä siinä kahteen asti, jonka jälkeen äkkiä nukkumaan. Aamulla kun oli taas herätys, suihku ja menoksi. Tänään käytiin sitten Jyväskylän Yliopiston Ylioppilaskunnan JYY:n vappupiknikillä harjulla, jossa olikin todella kivasti porukkaa. Sieltä bongattiin taas iso läjä oransseja haalareita ja istuskeltiin muiden opiskelijoiden kanssa ja juteltiin. Kelitkin suosi tänä vuonna! Molempina päivinä päästiin nautiskelemaan auringosta ja lämpimästä säästä, vaikka toisin pelättiin, 

Mukava, omannäköinen vappu joka oli todella kiva. Toivottavasti teidän juhlintannekin on mennyt hyvissä merkeissä! Mitä teidän vappuperinteisiinne kuuluu? :) 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika