Slider

UUDET RILLIT

3/08/2017



Silmälaseilla on todella iso merkitys kasvojen mallille ja oikeastaan koko tyyliin. Samalla mun mielestäni laseilla voi ottaa kantaa ja osoittaa sitä, millainen persoona on. Olen aina aikaisemmin pitäytynyt todella klassisissa, tummissa kehyksissä jotka käyvät oikeastaan kaiken kanssa, mutta ovat samalla olleet aika mitäänsanomattomia. Mä olen aina aikaisemmin kokenut että silmälasit ovat suhteellisen iso satsaus, eikä siksi niiden mallissa kannata olla rohkea. Paitsi nyt. 

Joku rohkeuspuuska puhalti minuun päin helmikuussa, kun päätin pätkäistä hiukset lyhyemmäksi ja samalla vaihtaa silmälasimallia. Vanhat lasit olivat käyneet liian heikoiksi ja oli aika vaihtaa vahvempiin. Siinä samalla sitten päätin, että nyt kerrankin repäisen mallini kanssa ja kokeilen jotain sellaista mitä en olisi koskaan aikaisemmin laittanut päähäni! Osa tästä kunniasta kuuluu Facebookin NSB-ryhmälle, jossa monet "trendi" tai retrosilmälaseja omistaneet tekivät ketjun omista laseistaan. Ihailin niitä salaa ja ajattelin, että olisikohan minullakin rohkeutta hankkia tuollaiset. 




Päädyin lopulta kantapaikkani Specsaversin omaan 79 euron hintaluokan malliin Halona. Otan aina laseihin myös heijastukseneston sekä kovapinnan, mutta nyt sain sen tarjoushintaan vain 20 eurolla. Yhteensä näille laseille tuli siis hintaa vaivaiset 99 euroa! Tästä syystä ajattelinkin, että jos joskus kyllästyn näihin laseihin täysin tai muutan tyyliäni, ei tämä rillivalinta vienyt minua ihan täysin vararikkoon. Ja niin, pienenä sivuhuomautuksena - edelliset mustat paksusankaiset lasini olivat myös spekulta, ja noiden kehysten hinta oli huimat 19 euroa. 

Ja tässä alla sitten näkyykin lopputulos! Olihan näihin alussa totuttelemista, sillä en ole tottunut mitenkään säväyttämään tyylilläni tai valinnoillani. Uskon että tämä malli herättää paljon mielipiteitä ja katseita, mutta toisaalta se on myös ihan mahtavaa. Olen todella ylpeä itsestäni, että uskalsin kaikesta pohdinnasta huolimatta valita juuri sen mallin jonka koin eniten omakseni. Kuten hiukset, niin myös lasitkaan eivät ole ikuisia joten kannattaa uskaltaa kokeilla! Mitä te tykkäätte? 




10 kommenttia:

  1. Anonyymi3/08/2017

    Siis kuuluuko noihin specsaversin hintoihin myös linssit? Oon aina yullu että vaan pelkät kehykset. Tuleeko sitte muita lisämaksuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, yksiteholinssit kuuluvat samaan hintaan! :) Ainoastaan jos otat lisämaksullisia pinnoitteita, uv-suojan yms. ne maksavat erikseen. Mutta ihan perus linssit ja kehyksen saat tuohon ilmoitettuun hintaan!

      Poista
    2. Anonyymi3/08/2017

      Ohentamattomat ja pinnoittamattomat ykskteholinssit kuuluuvat hintaan, mutta jos voimakkuutta on enemmän ja tarvitaan ohannus tai ohentamattomaan linssiin haluaa pinnoitteen, nämä lukeutuvat lisämukavuuksiksi ja maksavat enemmän.

      Poista
    3. ^ Juurikin näin, kiitos tarkennuksesta! :)

      Poista
  2. Ihanat lasit, sopii sulle tosi hyvin! 😍

    VastaaPoista
  3. Moikka, mulla ois postaustoive :) Voisitko tehdä blogiin jonkun koosteen vaikka videolla (tai yhtä hyvin tekstillä tai vaihtoehtoisesti snapissa) perheesi kanssa tekemistä reissuista. esim tietoa kohteesta,hotellista Mikä ollut hyvää ja mikä huonoa,mitä teitte jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos vinkistä! Me ollaan reissattu viimeiset kymmenen vuotta, joten en usko että pystyn ihan kaikista paikoista tekemää postausta. Hotelleja, kaupunkeja yms vaihdetaan reissussa myös muutaman päivän välein joten siinä mielessä postauksesta tulisi tosi pitkä :/ Mutta voisin tehdä esimerkiksi sellaisen postauksen missä esittelen kaikkien aikojen top 3 lempipaikkaani esimerkiksi :) !

      Poista
  4. Anonyymi3/09/2017

    Ihanan omalaatuiset! Mieletön valinta!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika