Slider

MAALISKUUN BETTE BOX + ARVONTA!

3/07/2017



Maaliskuun BetteBox on saapunut, ja tällä kertaa luvassa oli se kaikkein suosituin boksi eli bloggaajaboksi! Boksissa on siis tunnettujen bloggaajien suosikkituotteita testattavaksi. Jos sinua kiinnostaisi saada huhtikuun BetteBox testiin itsellesi, lue postaus loppuun saakka ja tsekkaa ohjeet miten voit osallistua huhtikuun boksin arvontaan! Tässä alla vielä tarkemmat sepostukset jokaisesta tuotteesta, nämä tiedot löytyvät boksista mukana tulleesta tuotekortista:


LUMENE COLOR CORRECTING- MEIKKIVOIDE
Kevyt 6 in 1 CC-voide  levittyy tasaisesti iholle ja peittää luonnollisesti. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää punoitusta jättäen puolimatan lopputuloksen. Sisältää suomalaista lähdevettä, ihoa hellivää lakansiemenuutetta ja puolukansiemenöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää aurinkokertoimen 20.

BIOZELL COLOR MASK SÄVYTTÄVÄ TYVISPRAY
Biozellin Color Mask tyvispraylla piilotat hetkessä tyvikasvun sekä harmaat hiukset. Suihke antaa värin lisäksi rakennetta ja ryhtiä, raikastaen samalla hiuksia kuivashampoon tavoin. Suihkuta peitettävälle alueelle, anna kuivua hetki ja pöyhi hiuksia luodaksesi ryhtiä. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesukertaan asti.

BATISTE STYLIST XXL VOLUME SPRAY 
Suihki Batiste Stylist XXL Volume Sprayta hiuksiisi saadaksesi äärimmäistä runsautta ja muhkeaa nostetta. Tuuheuttava tupeeraussuihke on täydellinen tuote korkeuksiin kurottaviin kampauksiin, jotka varmasti huomataan.

NIVEA MEN AFTER SHAVE BALM 
Maailmalla huomiota herättänyt unisex-tuote, joka sopii miehille levittämään parranajon aiheuttamaa punoitusta, mutta myös naisille meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja jättää ihanteellisen pohjan meikille. Näin meikki pysyy raikkaana ja tasaisena pitkään. Sisältää kamomillauutetta, E-vitamiinia ja provitamiini B5:tä. Rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää ihon punoitusta sekä estää ärtymistä.

MÁDARA EXFOLIATING SCRUB
Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat epäpuhtaudet iholla ja luonnollisen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Stimuloi solujen luontaista uusiutumista. Tekee ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman. Hierotaan kuivalle iholle pyörivin liikkein, lisää hieman vettä jotta koostumus muuttuu maitomaiseksi ja huuhtele.




Ja sitten siihen parhaaseen osioon - saan arpoa myös teidän kanssa yhden huhtikuun BetteBoxin! Tällä kertaa arvonta suoritetaan blogin sijaan Instagramissani, nimimerkin @lauraannika profiilissa. Osallistuminen tapahtuu BetteBox- kuvan kommenttikentässä, seuraamalla profiiliani ja kommentoimalla kuvaan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 12.3 saakka, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse voitosta. Onnea kaikille arvontaan! :)



* Yhteistyössä BetteBox, boksi saatu.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi3/07/2017

    Olisi kiva jos voisit odottaa muutaman päivän Betteboxin saapumisesta ennenkuin kirjoitat blogiin Betteboxin sisällön. Iso osa tilaajista ei ole vielä saanut koko boksia joten odotus vähän meni pilalle kun boksin sisältö lävähti esiin blogistasi varoittamatta.. Olisi kiva jos boksin sisältö olisi yllätys kun sen saa hakea postista ja avata paketin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heip! Ymmärrän kyllä harmituksesi, sillä boksin idea perustuu juurikin mainitsemaasi yllätykseen. On todella vaikeaa arvioida milloin suurin osa boksia tilaavista lukijoista on omansa saanut, sillä se riippuu myös asuinpaikasta ja toimitustavasta kauanko kestää. Muun mussa NSB:llä boksista on keskusteltu jo pari päivää, ja moni tuntui saaneen omansa. Tästä syystä päädyin tekemään oman postaukseni myös nyt. Jatkossa voin lisätä nostokuvaksi kuvan jostain muusta kuin boksin sisällöstä, niin silloin olemalla avaamatta postausta säilytät salaisuuden oman boksisi noutoon saakka :)

      Poista
  2. Anonyymi3/11/2017

    Aiempi anonyymi varmaan tarkoitti sitä, että ekassa kuvassa näkyy koko sisältö niin siksi yllätys menee pilalle. Suurin osa bloggaajista pistää ekaksi kuvaksi avaamattoman kuvan boksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luit vastaukseni edellisen anonyymin kommenttiin, huomasit että kommentoin toimivani jatkossa itse samoin :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika