Slider

PÄIVÄ KANSSANI

3/21/2017


Torstai, 16.3.2017


7:45 Huomenta! Heräsin juuri ilman kelloa ja otan puhelimen esille. Selailen kaikki somet läpi, eli Instagram. Snapchat sekä Facebook. Yleensä lukaisen myös päivän hesarin nostetut uutisotsikot, ennenkuin jaksan nousta ja pedata sänkyni. 

8:15 Vetäisen aamutossut ja -takin päälle, sitten lähden alakertaan. Laitan kahvin tippumaan, valmistan aamupalan ja avaan iPadilta päivän hesarin näköislehden. Luen lehden, juon kahvin ja syön aamupalan. Tämän jälkeen pesen kasvot, kosteutan ja laitan hiukset. 

9:00 Siirryn yläkertaan kahvikupposen kanssa meikkaamaan. Yleensä minulla menee kiireettömään arkimeikkiin noin puolisen tuntia. Pohjustus, meikkivoide, puuteri, contour, kulmat, ripset ja luomivärit. Lopuksi kiinnitän koko homman setting spraylla. Katselen nykyään aina meikatessani samalla youtube-videoita, erityisesti rakastan meikkitutoriaaleja sekä haul-videoita. 




9:30 Aika pukea vaatteet päälle ja siirtyä päivän hommiin. Ensiksi hoidan blogihommat alta pois - vastaan kommentteihin ja tulleisiin sähköposteihin, editoin kuvia ja saatan julkaista yleensä myös aamusta päivän uuden Instagram-kuvan. Tämän jälkeen selaan seuraamani blogit läpi ja suunnittelen tulevia postauksia. 

11:00 Opiskelujen pariin. Kandin teoriaosuus alkaa olla lähestulkoon kasassa, enää muutaman teoksen viitteet teksin sekaan ja sitten viimeistelen tekstin. Tänään vuorossa oli parin englanninkielisen artikkelin lukeminen, muistiinpanot ja tekstiin sijoittaminen. Toivon että loppuviikosta olisin valmis teoriaosuuden kanssa ja pääsisin kunnolla laatimaan haastattelurunkoa kokoon. 

13:00 Lounasaika. Tänään syön jo lemppariksi muodostunutta Härkis tex mex- salaattia. Laitan siihen jugurttipohjaisen tsatsikikastikkeen, jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, tacomuruja, paistettua härkistä, punasipulia ja maissia. 

14:00 Nappaan auton alleni ja ajelen tapaamiseen Espooseen. Rakastan autolla ajellessa kuunnella Spotifysta omia tämänhetkiset-listojani, joilla on aina viimeisimmät jumputusbiisit listattuna. Enää harvoin kuuntelen autossa radiota.






14:40 Vielä parikymmentä minuuttia aikaa ennen sovittuja treffejä, joten kiertelen Tigerissa. Huomaan myös että kauppakeskus Ainoan uusi osa on auennut, ja käynkin tsekkaamassa uuden Stockmannin. Uusi osa on todella iso positiivinen yllätys ja sisältä löytyy myös monia hyviä ravintoloita. 

16:00 Hommat purkissa ja asiat hoidossa! Takaisin kotia kohti ja päivällisen tekoon. Tällä kertaa syön päivälliseksi Härkis-tacoja, jotka on helppo valmistaa lounaan salaattipohjasta. 

18:30 Aika vetäistä tanssikamppeet päälle ja lähteä kohti Kuntokeskus Balanssia. Tänään on viikon paras päivä, eli jamipäivä!

20:00 Aivan loppu, mutta mikä euforia! Mikään ei voita parhaiden ihmisten ja ohjaajan seurassa tanssimista, värivalot päällä ja musiikki kovalla soiden. Mielestäni tämä on treeniä ja liikkumista parhaimmillaan, enkä tiedä miten selviäisin viikoistani ilman näitä piristysruiskeita. Sitä paitsi uusi ohjelma 80 alkaa jo sujumaan!

20:30 Suihkuun, saunaan ja iltapalaa nassuun. Tämän jälkeen katselen hetken vielä telkkaria, ennenkuin kaadun sänkyyn selaamaan (taas) somejani läpi. Kyllä, olen addikti. Kun olen jonkin aikaa näperrellyt puhelinta, väsähdän ja käyn nukkumaan. Yleensä nukahdan klo 22-23 välillä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika