Slider

ARVIOITA JA AJATUKSIA: BODYJAM 80

3/10/2017



Päätin perustaa uuden postaussarjan, joka kantaa nimeä arvioita ja ajatuksia! Tässä postaussarjassa tulen jatkossa kertomaan mielipiteitäni ja ajatuksiani uusista LesMillsin ohjelmista, niiden koreografioista sekä biisilistoista. Aiemmin olen tehnyt näitä postauksia aika säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta nyt haluan listata kaikki nämä postauksen yhden otsikon alle. Tulen myös lisäämään postaussarjalle oman tagin, jonka alle kerään kaikki LM-ohjelmista kertovat postaukset! Pystytte siis jatkossa hakemaan myös sivupalkista aiheeseen liittyviä postauksia. Mutta sitten tämän päivän aiheeseen, eli BodyJam 80 ohjelman pariin! 

Olen mennyt ohjelman nyt kolmesti läpi: kahdesti tunnilla ja kerran ohjaajan kanssa harjoitellen. Lisäksi olen käynyt kerran vetämässä ohjelman yksin läpi, eli jonkinlainen tuntuma sarjoihin on jo saatu tulevia kuukausia ajatellen. Ensimmäiset ajatukset joita ohjelma herätti minussa ja kanssaharjoittelijoissa oli: DOUBLE TIME! Luvassa on siis paljon nopeaa liikettä, ja vaikka liike itessään ei olisi haastava tuo tuplanopeus mukanaan omat vaikeutensa. Muutaman kerran ja hitaan treenin jälkeen se kyllä lähtee sujumaan.



Havoin napsitaan kuvia tunnilla, mutta eilen oli pakko kokoontua eturivin jengin kanssa kuvaan ihan tätä postausta varten! Nämä tyypit tekevät treenaamisesta ja tunneista menemisen arvoisia. <3



Tässä ohjelmassa erikoista on myös se, että kyseessä on 20 vuotta BodyJamia- juhlaohjelma. Tämän takia tarkkakorvaiset voivatkin huomata, että mukana on biisejä vanhoista ohjelmista. Mun mielestäni parasta tässä ohjelmassa on ehdottomasti se, että lopun viimeinen huipennusbiisi on ohjelmasta josta itse aloitin BodyJamin aikoinaan (Leave The World Behind). Vaikka voikin tuntua hassulta kuulla vanhat lempparit ihan uusien koreografioiden kanssa tässä ohjelmassa, on tämä mun mielestäni todella nokkela lisä jolla juhlistaa 20 vuotta jamia. Vai mitä te olette tästä valinnasta mieltä?

Alkulämmittelyistä en oikeastaan osaa sanoa mitään muuta, kuin että ne ovat mielestäni parhaat mitä muistan! Alun lyhyt sarja on, hassua kyllä, kuitenkin koko ohjelman lempparini. Kyseessä on dancehall-tyyliset pätkät, joissa pääsee vähän harjoittelemaan twerkkaustakin. Biisit ovat myös ihan huippuja! Kappaleet ovat siis Mek It Bunx Up sekä Crank It (Woah!). Tykkään kyllä myös molemmista pitemmistä sarjoista, vaikka ne eivät ainakaan näin alkuun mitään suurempia kylmiä väreitä aiheuttaneetkaan. Paljon, paljon käsiä mutta kokonaisuus on molemmissa todella toimiva kunhan pääsee liikkeisiin mukaan. En malta odottaa sitä vaihetta, kun päästään miksaamaan ja ottamaan mukaan loppuun Mash It- osio. Siinä tarkoituksena on siis sekoittaa sekä alku- että loppuosan sarjat keskenään!

Tässä vielä loppuun Youtubesta löytämäni sizzler ohjelmasta 80. Tästä saa pientä vihiä siitä mitä on tulossa, mutta ei ohjelman tunnelmaa aisti muuta kuin kokeilemalla. Meidän salillamme Balanssi Nummelassa pääset jamittelemaan aina torstaisin klo 19-19.55!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika