Slider

KOHTI HYVINVOINTIA PT-VALMENNUKSEN AVULLA

3/17/2017



Jos seuraat minua Snapchatissa (@lauraannikah), paljastinkin siellä jo hieman tulevien kolmen kuukauden suunnitelmiani. Viimeisen vuoden aikana liikkuminen on hieman jäänyt työ- ja koulukiireiden alle, ja samalla syöminen on repsahtanut epäterveellisempään suuntaan. Jotenkin alkuvuodesta oli sellainen olo, että kropassa ei ole vaan hyvä tällä hetkellä olla. Terveys on mielestäni kaikkein tärkein asia, joka menee myös ulkonäön edelle ja en halua että kroppani kunto sekä ruokavalioni altistavat minua sairauksille. 

Haluaisinkin saada ruokavaliotani rempattua hieman terveellisempään suuntaan, samalla vähentäen sokereita sekä huonoja hiilihydraatteja. Liikunnasta sen sijaan olen saanut taas kiinni oikein hyvin, mutta juuri tuo ruokapuoli ei tunnu oikein sujuvan. Siksi hypinkin innosta, kun saan mahdollisuuden kolmen kuukauden pt-valmennukseen* yhteistyössä Team Nora Vuorion kanssa!





kuva: TeamNora



Joku saattaakin muistaa, että olen aikaisemmin ollut mukana Noran verkkovalmennuksessa. Tällä hetkellä Nora tarjoaa vain henkilökohtaista valmennusta, joka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle hänen taustatietojensa sekä toiveidensa mukaisesti - no tämähän sopii minulle vielä paremmin. Aikaisemmalla kerralla tulokset olivat lupaavia, joten siksi uskon että henkilökohtaisella valmennuksella pääsemme vielä paremmin minun ongelmakohtiini kiinni. Tässä postauksessa selitän lyhyesti mistä valmennuksessa on kyse, ja seuraavissa osissa lähdetään pureutumaan tarkempiin yksityiskohtiin. Te lukijani tulette olemaan koko valmennusmatkallani mukana, ja tulen jakamaan blogiin fiiliksiä, edistymistä sekä ajatuksia aina parin viikon välein!

Esitellään tässä vaiheessa sitten se tärkein, eli minun valmentajani! Nora Vuorio on kilpaillut bikini fitnessissä vuosina 2011-2015 ja myös valmentanut lajin urheilijoita. Ammatiltaan hän on personal trainer sekä mind coach, jonka vuoksi valmennuksissa otetaankin huomioon myös mielen merkitys ja näkökulma. Valmennukset eivät sisällä pelkkää saliharjoittelua, vaan ne räätälöidään juuri asiakkaan tarpeen mukaisiksi. Noran valmennuskuulumisia ja elämää pääsee seuraamaan Instagramissa sekä Snapchatissa nimellä @noravuorio!

Valmennus alkaa nyt taustatietojeni kartoituksella, jossa kerron ruokavaliostani, lääkityksistäni, allergioistani yms. Lisäksi kerron omat toiveeni valmennukselle ja sen sisällölle. Tämän jälkeen koostamme valmennukseni kokoon ja aloitamme sen. Yhteydenpito verkko PT- valmennuksessa tapahtuu muun muassa viikottain täytettävän raportin, WhatsAppin sekä tarvittaessa ääniviestien ja puhelujen avulla. Viikottaisen yhteydenpidon avulla mahdollisiin haasteisiin päästään puuttumaan heti, ja niitä voidaan korjata seuraavalle viikolle. 


kuva: TeamNora


Haluan vielä erikseen korostaa, että tässä valmennuksessa on kyse hyvinvoinnista, ei ulkonäöstä. Haluan erityisesti kiinnittää huomiota kehoni terveyteen, hyvään oloon ja ravitsevaan ruokavalioon. Tarkoituksena on parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia valmennuksen avulla, ja tässä Nora onkin mahtava apu hänen ollessa myös mind coach.


Toivottavasti sinäkin pystyt inspiroitumaan tästä matkasta ja yhdessä voimme tsempata toisiamme terveellisempään sekä energisempään elämään. Tervetuloa siis mukaan kanssani kolmen kuukauden valmennusmatkalle!



* yhteistyössä Team Nora, valmennus sponsoroitu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika