Slider

TALVI-IHO PEHMEÄKSI SHEAVOILLA

3/24/2017



Talvinen sää saa ainakin allekirjoittaneen ihon todella kuivaksi, kutisevaksi ja kiristäväksi. Kylmän viiman ja vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi iho on kovilla. Kaiken tämän lisäksi kerroinkin kuinka aloitin ihoa puhdistavan lääkekuurin, jonka isoin sivuvaikutus on ihon kuivuminen ja huulien halkeileminen. Kävin L'Occitanen myymälässä juttelemassa kuivan ihon ongelmastani, ja vastaus löytyi sheavoi-sarjasta. Samalla sain valita mukaani muutamia myyjän suosittelemia shea-tuotteita ja tein ihmiskokeen niiden avulla. Sheavoi todella sai tämänkin ihon pehmeäksi ja joustavaksi, ja erityisesti huomasin eron kun käytin sarjan tuotteita peräkkäin kokonaisena ihonhoitorutiinina.

Sheavoi valmistetaan kuivatuista ja murskatuista pähkinöistä, joista saatavaa massaa vaivataan niin kauan että siitä muodostuu sheavoita. L'Occitanen käyttämä sheavoi tulee Afrikasta, Burkina Fasosta. Kaikki käytetty sheavoi on paikallisten naisten keräämää ja se ostetaan reilun kaupan hintaan. Tälle minulta ehdottoman iso plussa! On aina ihana tietää mistä raaka-aineet tulevat ja että ne on reilusti tuotettu. L'Occitane omistaa myös hyväntekeväisyysjärjestön, joka taistelee sokeutumista vastaan ja muun muassa allaolevassa kuvassa  näkyvän palasaippuan (a 2,50e) tuotto menee tämän järjestön toiminnan tukemiseen. Mielenkiintoisena uutena faktana minulle tuli myös se, kuinka lähes kaikissa brändin tuotteissa on tiedot myös pistekirjoituksella painettuna, ja tällä tavoin tuetaan näkövammaisia asiakkaita.



Tässä alla vinkkini siihen, millaisia tuotteita sheavoi-sarjasta kannattaa valita jos kuiva ja kiristävä iho vaivaa!


KÄSILLE:
-One Minute Hand Scrub
-Shea Butter Hand Cream 
-Shea Nail & Cuticle Nourishing Oil

Kädet ovat ainakin minulla erityisen kovilla näin talvisaikaan. Pakkanen ja jatkuva käsienpesu mm. töissä kuivattaa kädet epämukavasti. Tähän myyjä suositteli ensin hoitavaa, öljypohjaista käsikuorintaa, jonka jälkeen käsille levitetään legendaarinen shea-käsivoide. Tätä kuulemma myydään yksi tuubi maailmassa joka kolmas sekunti! Käsivoiteen lisäksi kynsinauhoille voi tehohoitona käyttää erillistä kynsinauhavoidetta, joka estää lohkeilua ja kipeitä repeämiä. Plussaa hyvästä ja toimivasta applikaattorista tässä tuotteessa.





VARTALOLLE: 
-Pure Shea Butter
-Ultra Rich Body Scrub
-Shea Butter Body Lotion
-Ultra Rich Foaming Bath 

Vartalonhoidossa kosteutus ja päivittäiset suihkut ovat pääosassa. Suihkussa kuorin ihon 1-2 kertaa viikossa pähkinärouheesta ja sheavoista valmistetulla kuorinnalla, joka jättää ihon nahkeaksi. Tämän jälkeen levitän vielä hieman kostealle iholle vartalovoiteen. Vaihtoehtoisesti suihkussa voi käyttää kosteuttavaa kylpyvaahtoa joko vartalonpesuun tai kylpyyn. Kylpyyn voi myös pudottaa 100% sheavoita pienen nokareen, ja antaa sen sulaa veteen. Tätä täyttä voita voi hieroa myös huuliin, hiuksiin tai ihon kuiviin kohtiin tarpeen mukaan. Tästä tuli ihan ehdoton oma lempparituotteeni! Rakastan kaikkea joka on monikäyttöistä ja helppoa mitää mukana.





KASVOILLE SEKÄ HUULILLE: 
Kasvot ja erityisesti huulet kuivuvat Roaccutan-kuurin aikana eniten. Tästä syystä halusin keskittää pääpainon hoitotuotteista kasvoille ja niiden kokonaisvaltaiseen hoitoon. Uskon, että muuttamalla koko rutiinin kerralla kosteuttavaan saan parhaan tuloksen ja kosteutuksen. Aloitan puhdistamalla kasvot aamuisin vanulla ja sarjan kasvovedellä, sen jälkeen levitän sekaiholle tarkoitetun kevyen voiteen. Iltaisin puhdistusöljy hierotaan kuivalle iholle (tällä saa myös silmämeikin pois) ja huuhdellaan suihkussa iho puhtaaksi. Suihkun jälkeen kosteusvoiteen alla tehohoitona käytän kasvoille tarkoitettua sheaöljyä. Huulille levitän huulirasvan muodossa olevaa sheavoita.





Rakastan testata uusia brändejä ja tuotesarjoja, ja toivon että te lukijatkin saisitte näistä inspiraatiota sekä vinkkejä omaan ihonhoitoonne. Voinkin lämpimästi suositella kaikkia edellä mainitsemiani tuotteita, jos kärsit myös kuivasta ja kiristävästä ihosta. Lisää juttua L'Occitanen tuotteista on tulossa vielä myöhemmin, joten jos tuotteista heräsi jotain kysyttävää tai erityisiä toiveita, laitathan ne kommenttiboksiin! Jatkan näiden testailua vielä pitempään ja katsotaan, kuinka ihoni kunto paranee ajan myötä. Näillä tuotteilla tulen ehdottomasti tukemaan myös aknelääkehoitoani koko kuurin ajan. 

PS! Haluan mainita teille vielä mahdollisuudesta, jonka itsekin hyödynsin käydessäni liikkeessä. Kun liityt L'Occitanen kanta-asiakkaaksi (kortiton jäsenyys) ja ostat liittymistäsi seuraavan kuukauden aikana tuotteita 35 eurolla, saat ostosi yhteydessä ilmaiseksi pakkauksen suosikkituotteita matkakokoisina! Kerroinkin tästä jo Snapchatissa mutta jos sinulta meni ohi, käy ihmeessä liittymässä! Pakkauksesta löytyy allaolevat tuotteet.  




* yhteistyössä L'Occitane, tuotteet saatu 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/26/2017

    Moikka! Olisko sulla antaa vielä joitakin vinkkejä VAKAVA-pääsykoerumbaan ennen aineiston julkaisua :) Oon lukenut kaikki sun opiskeluun liittyvät postaukset, niistä on ollut paljon hyötyä. Kiitokset kivasta blogista ja mukavaa keväänjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiivistin omat vinkkini aika hyvin tuohon edelliseen, olisiko viime viikolla julkaistuun opiskelupostaukseen. Eli valmennuskurssi plus tiukka lukeminen ja soveltaminen. Tsemppiä urakkaan! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika