Slider

Weekend shopping haul

10/04/2014




Minkä sille mahtaa, kun kiusaus käy liian suureksi- kävellessäni Sokoksen läpi 3+1 päivien aikaan on mahdotonta pysyä nahoissaan... Tänä viikonloppuna on tullut shoppailtua taas muutamia uusia ihania juttuja. Erityisesti huomaan, että täällä musta on tullut oikea kosmetiikkahamstraaja. Ihania juttuja tarjouksessa ja poistoissa, en vaan voinut hillitä itseäni..! Make up storea, Lumenea, Olayta... Lisäksi tämän päivän kohdalta bongasin tarjouslehtisestä Tommy Hilfigerin korvikset 10e alella, ja ampaisinkin heti ensimmäisenä aamulla hakemaan niitä. Onneksi menin, sillä laarin kohdalla kävi kokoajan kova kuhina ja hopeisia yksilöitä jotka halusin kotiuttaa, oli jäljellä enää parit kappaleet. Viimeisenä kävin vielä kurkkaamassa lähikirppikseni tarjonnan, ja mukaan nappasinkin yhden ihanan Abercrombie&Fitchin paidan sekä ginan lämpimän ison neuleen pilkkahintaan.

Ehkä tämä materialismionnellisuus olisi nyt hetkeksi tässä.. :D Äsken meinaan sain vielä äidiltä viestin Tallinnan suunnalta, että heidän ensi viikon kyläilyllä mukana tulisi tuliaisia mm. Victoria's Secretiltä, Bershkasta sekä Stradivariuksesta....Ihana äiti! 










4 kommenttia:

  1. Mulla on tollanen samanlainen ruskea vyö ja nytpä sainkin lisä käyttöideoita sille kuin ainoastaan shortsien vyönä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mahtavaa! :D Mä olen aina tykännyt sitoa sillä vähän isommat neuleet tuolla tavalla, jolloin ne pysyvät muodossaan ja saavat vähän ryhdikkyyttä :)

      Poista
  2. uih miten ihanat noi korvikset <3

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika