Slider

Viikonlopun kuulumisia + arvonnan voittajat!

10/26/2014



Vanhemmat tuli käymään tänne viikonlopuksi, ja päivät menikin oikein mukavasti rentoillen ja hyvin syöden. Kierreltiin kauppoja ja myös eilen valtakunnallisena liikuntapäivänä startattiin äidin kanssa aamu zumba toningissa. Itselleni se oli ensimmäinen kerta zumbaa sitten vuoden 2010, mutta yllätyin oikein positiivisesti- ohjaaja oli huiman tsemppaava ja persoonallinen, samalla voin kyllä myöntää että niiden pientenkin painojen kanssa syke nousi ja käsissä poltteli. Ei se siis ihan turhaa heilumista ollut :D Siitä jatkettiin aasialaiseen syömään, se on nyt meidän kaikkien ihan lempparia. 

Ostin viikonloppuna myös muutaman uutukaisen vaatekaappiini, nimittäin treenivaateosastolle. Stadiumissa oli alessa ihanat kokopitkät Peak Performancen trikoot, joten ne lähti mukaan niin mulle kuin myös äidillekin. Lisäksi nappasin mukaan kerrankin t-paitamallisen Niken treenipaidan. Yleensä suosin aina vartalonmyötäisiä toppeja, mutta tuo musta tekninen paita imarteli kroppaa niin kivasti että se lähti myös mukaan. Lisäksi, kuten joku varmasti instasta jo näkikin, ehdin saada itselleni myös kaksin kappalein Victoria's Secretin bodymistejä kun ne torstaina tulivat myyntiin Glitteriin. Voi taas tätä materialismionnellisuutta :'D <3







Ja myöskin Crest arvonta on nyt saatu päätökseen. Tällä kertaa random.org arpoi voittajiksi seuraavat henkilöt: Hammasliuskat SANNA (sannawashere@gmail.com), ja hammastahna JENNI (j.kakko@hotmail.com). Onnea voittajille! Olen teihin yhdeydessä sähköpostitse kun saan koodit käyttöönne. 

Jos onni ei tällä kertaa osunut kohdallesi, muista kuitenkin että kuponkikoodit ovat edelleen voimassa :) Niillä saat alennuksen hampaidenvalkaisutuotteista isosmile.com verkkokaupassa! :)

5,00 Euron kuponkikoodi LH836533 kaikille vähintään 37 Euron liuskapaketti tilauksille


10,00 Euron kuponkikoodi LH483844 kaikille hammastahnan ja liuskapaketin ostajille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika