Slider

Kaikkien aikojen LesMills-kappaleet

10/22/2014




Päädyin jostain syystä kuuntelemaan vanhaa Spotify-listaani, joka on täynnä LesMillsin eri lajien biisejä. Suuri osa niistä merkkaa mulle jotain, ja listalla on ainoastaan hyviä kappaleita- tietenkin. :D Osa kappaleista on oikeasti sellaisia, etten kyllästy niihin ikinä. Innostuin tästä niin, että ajattelin jakaa muutamia all-time favouriteja näin postauksenkin muodossa. Mielenkiintoista olisi myös kuulla, mitkä on teidän lemppareitanne? Enitenhän mä olen jumppahistoriani aikana käynyt combatissa, jamissa, pumpissa ja sh'bamissa eli kappaleet on pitkälti niistä. Tässä siis muutamat poimitut helmet!





Ihan ykkönen, kappale joka on ikuisesti mun mielestä energisin ja paras treenibiisi on combatista tuttu If I Were You.


Myöskin combatista tuttu Going out swingin' toimii aina juoksulenkillä sekä spinussa!


Kaikkien aikojen legendaarisin pumpin olkapääbiisi- Ravers in the UK. We need more hardcore!

Jamista jää usein mieleen viimeinen huipennuskappale. Suosikkeja niistä ovat mm. How We Do ohjelmasta 64 ja ohjelman 67 Get Loose. Okei, kaikkihan ne on hyviä.. Ei jamissa olekaan huonoja kappaleita. 




Jigga Jigga on yksi legendaarisimpia combatkappaleita. Meidän miksauksissa se oli mukana aina- koska allekirjoittanut sen aina toivoo (lue: vaatii) mukaan. :D 


Poison on ollut Groove Coveragen versiona mukana parissakin ohjelmassa, ensin combatissa ja myöhemmin myös sh'bamissa. Toimii, erityisesti spinussa karaokekappaleena! heh.



Siinä muutamia mun lemppareita, jotka ensimmäisenä nousee mieleen. Mites teillä?


5 kommenttia:

  1. Noi kolme ensimmäistä biisiä ja Jigga Jigga sai mulle jumppafiiliksen päällenyt nyt heti aamusta, ihan mahtavia ja energisiä biisejä vuosien varrelta! :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi, nostalgiaa!! Hmmm, vaikea valita muutamaa suosikkia... Nessaja, See the Light, No Easy Way Out/Are You Gonna Go My Way ehkä combateista.. Blood is Pumping, Bleu, Closer to the Edge tulee pumpeista ekana mieleen. Niin paljon on hyviä biisejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä, mulla on täysin samat lempparit niin combatissa ja pumpissakin. Blood is pumping oli myös hyvä hartiabiisi ja cest bleu! Nostalginen on myös olisiko ollut combat 42 alkulämppäkappaleet, joista lesmills- urani aloitin. Aina menee kylmät väreet sitä kuunnellessa :)

      Poista
  3. Nämä taisi olla myös juuri munkin lempparini!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika