Slider

Oma koti kullan kallis

10/30/2014





Tämän päiväisen siivouksen jälkeen ihailin taas omaa pikku kotiani, kuinka kotoisa ja mun näköiseni se onkaan. Enää ei oikeastaan puutu mitään, kaikki mitä halusinkin tänne alkaa olla paikoillaan. Nautin siitä kun jokainen tavara on paikallaan eikä mitään turhaa ole näkyvissä. Olen aikamoinen siisteysnatsi.. :D Ja kun kaikki on valkoista eteisen mattoa ja nojatuolia myöten, ei tänne tulla punaviinin tai kuraisten vaatteiden kanssa. ;) 

Parvekekin alkaa olla kunnossa, se jäi viimeiseksi projektiksi kaiken muun jälkeen. Verhoiltiin nojatuoliin pehmuste, ostin pienen pöydän ja kasveja tuomaan tunnelmaa. Nyt talven tullessa fiilistelen minikuusen ja callunoiden kera. Parvekkeen reunalle kieputin ihanat pienet jouluiset ledivalot, jotka hämärän tullen kajastavat kivasti tunnelmaa sisällekin saakka. Koristetikkaissa ja peilin yläpuolella on lisäksi happy lights-pallot, joita rakasta ylitse kaiken. 

Varmasti jokainen on kuvista huomannut myös mun rakkauteni Yankee Candlen tuotteisiin, ja joka ilta palaakin yksi tai kaksi merkin tuoksukynttilää. Lisäksi aina siivoamisen yhteydessä laitan lyhtyyn sulamaan Yankeen tuoksuvahan, joka levittää koko kotiin ihanan tuoksun. Vaha vapauttaa tuoksua kahdeksan tunnin ajan, ja sen jälkeen sen voi valuttaa pois ja vaihtaa tuoksua. Ihanan helppoa ja edullista kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja tunnelmia tuoksun kautta :)

Tässä siis muutamia kuvia asunnostani, joita napsin siivouksen jälkeen. Oikeastaan koti näyttää tältä lähes aina, koska rakastan sitä että kaikki on paikallaan ja kotona on kaunista. :)













12 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aivan kadehdittavan ihana koti! o; Odotan että pääsen jossain vaiheessa pois solusta, tätä yhtä huonetta kun on aika vaikea sisustaa - sen verran olen kuitenkin itsepäinen ollut että sinistä ja valkoista pääväreinä...! Keittiöön tai yhteisiin tiloihin en kajoa, koska en luota että siellä mikään pysyy siistinä, enkä siellä edes oleile kun pakolliset jääkaappi- ja ruuanlaittovierailut. Sun koti on kuitenkin sellainen joka mullekin kelpaisi heti paikalla ja varmaan aika monille muillekin... ;b

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia! :) Toivottavasti säkin löydät sieltä itellesi jonkun kivan yksiön, jonka voi sitten sisustaa täysin omalla tavallaan <3

      Poista
  2. Aivan ihanan näköinen koti! Jotenkin niin sun tyylinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Tämä on kyllä niin mua itseäni, että kotona on ihana olla :)

      Poista
  3. Niin söpö koti!! <3

    VastaaPoista
  4. Voi eii niin ihanan näkönen koti Laura! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janni! <3 Tulehan joskus käymään :)

      Poista
  5. Näyttää viihtyisältä :-)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi11/01/2014

    Ihana kämppä :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi1/01/2015

    Upea koti! Pakko kysäistä, että minkälainen vuokra sulla on tässä? Itse asun Mäki-Matin alueella 33-neliöisessä asunnossa, jossa on 600e vuokra. Tosin tässä on sauna, mikä nostaa hintaa. Mietin vain, kun aion ensi syksynä etsiä asuntoa vieeelä lähempää keskustasta että millanen hinta tässä on kun on niin hieno ja korkealla paikkaa. Ja käsittääkseni näyttää olevan aika tuoreen rempan saanu? Mut kuitenkin nätti kämppä ja hyvin on käytetty neliöt :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika