Slider

Ensimmäistä kertaa uudella salilla.

10/06/2014




Vihdoin. Oli se hetki kun sain itseni nostettua sohvalta ja pääsin salille asti. Jotenkin sitä on ihan unohtanut salitreenin, kun rutiinit on rikkoutuneet ja arki mennyt täysin uusiksi. Kaikki haipakka viime kuussa plus sairastelut saivat mut siirtämään kuntosalikortin aloittamisen vasta tähän lokakuun alkuun. Tänään skippasin aamun luennon ja päätin mennä tekemään ensimmäisen treenini uudessa kakkoskodissani,Torikeskuksen Kuntomaailma Vivianissa. Kävikö joku teistä jyväskyläläisistä lukijoistakin siellä? Olisi mahtava tietää jotta osaan moikata kun tavataan :)

Uskomatonta, mutta mua ihan oikeasti jännitti mennä tänään treenaamaan. Ihan hassua vaihtaa kakkoskotia, joka on oikeasti ollut yksi isoimpia osia mun elämääni viimeiset kuusi vuotta. Nyt olisi ihan uusi treeniympäristö, täysin uudet ohjaajat ja ihmiset. Mietityttää kuinka tulen sopeutumaan porukkaan, mutta eiköhän sekin tapahdu kun tarpeeksi alkaa käymään jumpissa ja tutustuu siihen vakioporukkaan. Tänään salilla oli aamuksi yllättävän paljon porukkaa liikenteessä, ja kiinteytys-tunti joka siellä oli samalla menossa oli ihan täynnä. Kyllä porukkaa siis piisaa! Naiset täällä päin taitavat olla ahkeriakin jumppaajia. 




Salilaitteet olivat täysin uusia mulle, meillä kun oli aina pelkkää TechnoGymiä. Laitteita Vivianilla on tosi vähän, sillä se keskittyy jumppapuoleen. Kaikki tarvittava mulle kuitenkin löytyy, mm. painotangot, käsipainot, prässi, penkki jne. Mahtavaa on myös se, että salilta löytyy useampi spinningpyörä, joten aina ei tarvitse mennä Seppälään asti jos haluaa sisäpyörää polkea. Salilaitteet olivat aika vanhoja ja tuli vähän ehkä sellainen "ghettosali" fiilis, mutta se ei mua haittaa :D Kunhan laitteet ajavat asiansa, ihan sama minkä merkkisiä ja ikäisiä ne on!

Kaikista hassuinta mulle on tosiaan se, että tuo keskustan sali on ainoastaan naisille. Aikaisemmin kirosin naisten salit sinne alimpaan mahdolliseen, mutta nyt oli pakko muuttaa mielipidettä sillä kaikki puitteet oli niin kunnossa. Seppälän sali on sitten sekasali, jonne täytyy joskus mennä fiilistelemään sitä äijämeininkiäkin :D Ehkä eniten kaipaan sekasalilta juuri sitä tekemisen meininkiä ja asennetta joka miesten ähkimisestä ja puntinnostosta tulee. Naisilla se treenaaminen kun tuntuu olevan kuitenkin vähän eri tyyppistä. Go hard or go home vai miten se meni- sillä motolla mä puhisen ja nostan punttia kyllä tästä eteenpäinkin!

Jumppa-arviota ja fiiliksiä saatte varmasti myös pian. Tarkoitus olisi jo tällä viikolla mennä testaamaan jumppatarjontaa ja uusia LM-ohjelmia. Salillani taitaa olla kaupungin laajin ryhmäliikuntatarjonta, joten ainakaan tunnit ei multa ihan heti lopu kesken ;) Kalenteria katsoessa olo on ihan kuin lapsella karkkikaupassa! 


3 kommenttia:

  1. Oi että kuntomaailma <3 Siellä tuli itsekin treenattua Jyväskylässä asuessani ja tykkäsin kyllä kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että olet viihtynyt! Kyllä mäkin varmasti tulen tykkäämään <3

      Poista
  2. Kuntomaailma on kyllä ihana paikka! Just pari päivää sitten luin mulle edelleen tulevasta uutiskirjeestä lähiaikoina olevasta kaverika.panjasta ja aattelin pyytää kaveria kiikuttamaan mulle tarvittavia lappuja... Pääsis hieman verestämään muistoja :D
    Tiedän muuten niin tuon lapsi karkkikaupassa-olon nimenomaan jumppakalenterin kohdalla - kun haluais mennä jokaiselle tunnille, mutta kaikki muu elämä puskee väliin... :D

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika