Slider

Visiitti kotisalille.

10/15/2014




Jos jotain positiivista yrittää tästä pikku välikohtauksestani hakea, sain samalla pienen hermoloman ja visiitin kotikonnuille. Tänään lähdetään ajelemaan takaisin Jyväskylään, sillä huomenaamulla on ensimmäinen sivuainetentti mulla yliopistolla. Pääsin kuitenkin näiden muutaman päivän aikana käymään yhdessä lempikaupoistani eli Mangossa, sen lisäksi Ikeasta tarttui mukaan taas muutamia pieniä sisustusjuttuja. Viimeisimpänä mutta ehkä parhaana asiana, pääsin käymään ihanalla rakkaalla kotisalilla pitkästä aikaa :)

Eilen kävin iltasella tekemässä salin puolella kokovartalotreenin, ensin crossarilla lämppäillen. Pomoni sattuikin siihen sitten viereen myös lämppäilemään ja pääsin vaihtamaan kuulumisia. Alustavasti juteltiin myös mahdollisuudesta, että vedän marraskuussa parin viikon aikana spinningtunteja Nummelassa sekä Vihdissä, kun tulen hieman pitemmäksi aikaa tänne käymään. Pitäkääs se siis korvan takana, katsotaan jos pääsisin verestämään pikku tauon jälkeen edes vähän ohjausmuistojani! :) 



Näin myös muutamia jumppakavereitani siinä samalla ja aikaa kuluikin hieman normaalia pitempään kun meikäläinen tunnetusti on aika kova höpöttämään ja jäämään suusta kiinni.. :D Mutta treenin sain tehtyä, ja meni kipuilujen pelosta huolimatta oikeen hyvin. Pääsin ensimmäistä kertaa tekemään Noran treeniä, mutta siitä kirjoittelen joskus sitten tarkemmin lisää. :)

Tänään kävin vielä tekemässä kevyen rasvanpolton crossarilla ja sen päälle aamujumpat venytellen ja taivutellen. Pikku hiljaa tässä alkaa saamaan liikkuvuuttakin takaisin niin, että spagaatien ylivenyttely alkaa tulla mahdolliseksi. Liikkuvuus on ollut aina mun vahvin osa-alueeni, joten sen haluaisin saada takaisin. Hitain ja varmoin askelin, katsotaan mihin tämä kroppa tästä vielä taipuu :)




Mutta anyway, tämän kirjoituksen asiana oli vain tulla hehkuttamaan kuinka ihanaa oli päästä kotiin. Ja nyt tarkoitan siis mun saliani ;) On se ihan eri asia astua siitä ovesta sisään ja tuntea se tuttu ympäristö, ihmiset ja olo että sinne mä aina tulen kuulumaan. Oli sitä sitten missä puolella suomea tahansa.


3 kommenttia:

  1. Oi vitsi, tuosta kuvasta innostuneena täytyi kokeilla meneekö se spagaatti vielä! Joskus ala-asteella venyttelin 3kk ajan niin paljon, että spagaatti lopulta meni. Kesällä sain sen vielä, mutta sen jälkeen kun jalka murtui on liikkuvuuskin vähentynyt aivan liian paljon... Eiköhän se kohta taas mene kun vähän venyttelee :) Nyt on mahdollista alkaa taas venyttelemäänkin, kun on luutuminen jo ihan kivalla mallilla.
    Ja paranemisia sulle! Ikäviä tuollaset jutut, mutta positiivisella asenteella pärjää pitkälle :)

    VastaaPoista
  2. Sun blogi on kyllä niin energinen ja inspiroiva! <3

    http://weerabettina.fitfashion.fi

    VastaaPoista
  3. Tästä saa paljon inspiraatiota, kun näitä blogeja lukee. Hienoa, että sitä jaksetaan liikkua. Minulle tuo kuntosalille meneminen on hieman pelottavaa. Olen kuitenkin miettinyt, että ehkäpä sitä voisi rakentaa semmoisen oman kuntosalin meidän kellariin. Voisi tulla liikuttua enemmän.

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika