Slider

FitBody Challengen ruokavalio

10/21/2014




Kirjoittelin pari viikkoa sitten FitBody Challengesta, jota pääsen testaamaan yhteistyössä Team Noran kanssa. Alkua varjosti mm. sairaalakeikka ja epätietoisuus, ja siinä tilanteessa ei paljoa tullut mietittyä treenejä tai puhdasta ruokaa. Nyt kuitenkin olen saanut jonkun innostusboostin taas, ja ruokien sekä treenien kanssa on sujunut paljon paremmin. Mahtavaa on myös se, että olen saanut muitakin perheenjäseniä innostettua terveellisempään ruokaan ja treenaamiseen. Yhdessä tekeminen on aina helpompaa kuin yksin. 

Valmennuksen ruokavalio keskittyy hyvin perusjuttuihin. Puhdasta ja terveellistä ruokaa, sen lisäksi on annettu ehdotukset eri lisäravinteista ja protskuista joita suositeltaisiin käytettävän. Näin opiskelijana ei ole ihan varaa ostaa jokaista mahdollista purkkia ja purnukkaa (ja muutenkin olen aika skeptinen noiden keinotekoisten aminohappojen sun muiden suhteen), mutta esimerkiksi perus vitamiinit kulautan joka aamu alas monivitamiinijuoman kera. Lisäksi mukana on mm. magnesiumia ja maitohappobakteeria. 



Proteiinit hankin tavalliseen tapaani kasvilähteistä, lempparini on ollut jo pitkään quorn. Lisäksi jonkin verran tofua, linssejä ja soijaa. Näistä itse asiassa ajattelin kirjoittaa pitemminkin, sillä uusimmassa Fit-lehdessä oli niistä iso juttu josta sain innostusta paneutua tarkemminkin aiheeseen. Hiilarit tulee ihan perus lähteistä, kuten pastasta, riisistä ja tattarista. Kasvisten kanssa mulla on edelleen parantamisen varaa, niitä kun tulee ostettua ihan liian vähän.. Pakastekasviksia heittelen ruokien sekaan kyllä enemmänkin.

Mutta en mä ihan orjallisesti ole ohjeitani noudattanut- kyllä ne herkutkin on siellä mukana. Suklaa on vaan liian hyvää että siitä voisi kokonaan luopua.. :D Nyt pyrin kuitenkin jaksottamaan ne herkut sinne viikonlopuille kohtuumäärissä, ja elämään viikot terveellisesti. Löysin muuten tosi hyvän herkkuhimon taltuttajan eilen ihan sattumalta, kun join kaapista löytynyttä mustikkamuffinsin makuista valkoista teetä. Siihen vähän hunajaa sekaan niin makeanhimo on taltutettu!



Lähtikö teistä joku myös mukaan tähän valmennukseen? Mitenkäs teillä on sujunut ruokavalion ja treenien kanssa? :)


1 kommentti:

  1. Oonkohan mä jälleen ainoa joka on ihan sitä mieltä, että toi sun ekan kuvan pöperösi on todella maukkaan näköistä?!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika