Slider

FitBody Challenge

10/09/2014




Minuun otettiin muutama päivä sitten yhteyttä Team Noran puolesta, ja kerrottiin Nora Vuorion uudesta nettivalmennuksesta. Nora on minulle jo entuudestaan tuttu mm. Jutta ja superdieetit ohjelmasta ja muutenkin treenipiireistä. Mielenkiinnolla siis lähdin lukemaan ja tutustumaan mitä heillä olisi minulle tarjota kokeiluun. Kyseinen valmennus on myös siitä poikkeava muihin aikaisemmin tutustumiini, että sen voi aloittaa milloin tahansa- itse laitoin sen siis tilaukseen tänään. 

FitBody Challenge on kahdeksan viikon verkkovalmennus, joka sisältää sekä treeni- että ruokavalio-ohjelmat. Lisäksi mukana tulee kattava liikepankki, josta voi saada tekniikkaneuvoja sekä uusia vinkkejä omaan treenaamiseen. Lisäksi kerran viikossa Nora vastaa nettifoorumilla valmennettavien hänelle lähettämiin kysymyksiin koskien treeniä/ravintoa. Toki nyt kaikkia kiinnostaa mihin valmennuksessa keskitytään ja millaisia tuloksia on mahdollista saada. Kuvauksessa kerrotaan valmennuksen sopivan erityisesti naisille, joiden vartaloihanne on naisellisen lihaksikas. Valmennuksessa on erityisesti huomioitu pakaralihaksiston muokkaaminen, joka innosti toki minua heti :D Lisää liikevinkkejä kun jalkatreeniin olenkin kaipaillut, ja olinkin siitä juuri postaustakin kirjoittamassa. FitBody Challenge sopii parhaiten perus liiketekniikat omaavalle naiselle, joka kaipaa haasteita ja kovaa treeniä. Lisäksi toki saa myös vinkkejä puhtaaseen ruokavalioon. Kuvauksessa myös luvataan, että valmennusta noudattamalla on mahdollista saada aikaan +- 5-10kg painonmuutos,


Mielenkiinnolla lähden kokeilemaan millaista uutta
 tämän tytön treeniin saadaankaan valmennuksen kautta!


Kuten varmasti kaikki blogiani jo pitempään lukeneet tietävät, ei minun suunnitelmissani ole minkään sortin fitnesskisat tai sen suurempi kropan muovaaminen. Tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä olo. Syy, miksi kuitenkin lähdin valmennukseen mukaan on se, etten näe tätä valmennusta niinkään mihinkään suureen tavoitteelliseen tulokseen tähtäävänä jos niin ei halua. Tarjolla on huimasti lisää treenivinkkejä ja liikkeitä, samalla saaden neuvoja terveelliseen syömiseen. Oma periaatteeni on, ettei ohjeita tarvitse noudattaa täysin orjallisesti vaan soveltaen ja sieltä neuvoja omaan elämäntapaan poimien. Toisaalta voin sanoa myös sen, että tämän kesän/syksyn aikana lisäkiloja on kertynyt muutama myös tähän kroppaan, joten mielenkiintoista on nähdä saanko motivaatiota tämän valmennuksen kautta karistaa ne pois. 

Innolla ja mielenkiinnolla lähden mukaan tähän haasteeseen! Kiitos Team Nora kun tarjoatte minulle tällaisen mahdollisuuden :) Tulen kirjoittelemaan pitkin tämän kahdeksan viikon matkaa aina kuulumisia ja tunnelmia treeneistä sekä ruokavalion puolelta. 

...ja jottei tämä olisi ihan liian epäreilua teitä ihania lukijoitani kohtaan, haluaa Team Nora tarjota teille myös huikean mahdollisuuden lähteä mukaan tähän samaan valmennukseen. Koko lokakuun ajan voimassa on suosittelukampanja, jonka aikana tilatessasi valmennuksen saat sen -50% hintaan kampanjakoodilla O4J9DBL1OK (Alkuperäinen 89.00e). Jos siis yhtään kiinnostaa, lähtekäähän mun mukaani treenaamaan ja jaetaan fiiliksiä yhdessä! :) 



6 kommenttia:

  1. Itse noudatan omalla tyylillä ilmaista nettivalmennusta ja se on mulle itselle ollut hyvä :) Eli siis ei se mun mielestä tuo mitään "nyt susta tulee hysteerisesti ruokavaakaa syynäävä fitnesspimu"-ajatuksia kun osallistut nettivalmennukseen (ja tuo oli kärjistys fitnesspimuista, tiiän ettei kaikki ole sellaisia :D).

    Tärkeintä on et näihin juttuihin osallistuu itselleen mielekkäällä tavalla. En tarkota et mättää herkkuja naamaan ja aattelee et valmennus ei toimi, mutta siis et osaa muokata sen sillain et soveltuu itselle :) Koska eihän nettivalmennukset ota huomioon jokaista osallistujaa yksilönä, joten musta näihin ois just hyvä löytää se itselle sopiva tapa. Tai siis itse seuraan ruokavalion runkoa, mutta kun oon kasvissyöjä niin en lihaa syö ja en koe et haluaisin joka päivä ottaa lisäravinteena protskua niin sillä tavalla sovellan ruokavaliota. Treenejä noudatan sitten ihan kunnolla. Omasta mielestä tulosta on tullut ihan hyvin ja oon muutenkin sillä asenteella, että kivaa jos tulosta tulee mutta ei ole maailmanloppu jos ei tule.

    Tulipas pitkä ja sekava kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin Pia! Saanko udella mitä nettivalmennusta noudatat?
      Mulla on myös se ongelma tuossa, että löytyy ainoastaan maidoton ja gluteeniton ruokavaihtoehto, mutta koska olen itsekin vege niin pitää sovellella. Voisin tästä itseasiassa laittaa sulle jossain välissä vähän tarkemminkin viestiä jos osattais yhdessä vähän sumplia vaihtoehtoja noille lihasafkoille ;)

      Poista
    2. Mä noudatan Tuukka Heikkisen Treenibunkkerin ruokavaliota ja treenejä :) Laita vaan viestiä, voin koittaa auttaa keksiä vaihtoehtoja :)

      Poista
  2. Anonyymi10/09/2014

    Moi! Miten valmennuksen saa varmistettua tilatessa tuohon alennettuun hintaan, pitääkö mainita erikseen joku "alennuskoodi" tms.? :)

    VastaaPoista
  3. Minuakin kiinnostaa! :) Saisi vähän taas tätä kuntoiluinnostusta kasvamaan.. samaa kyselisin myös kuin aikaisemmin, eli tässä on varmaan joku kampanjakoodi?

    VastaaPoista
  4. ^^ Kampanjaan voi osallistua joko rekisteröitymällä sivulle ja suosittelemalla omaa kaveria myös mukaan, toinen tapa on käyttää kampanjakoodia. Lisäsin sen nyt tuohon postauksen loppuun! :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika