Slider

Jami-ikävä!

10/27/2014




Ette voi uskoa, kuinka paljon kaipaan lempparituntiani. Uutta, tai no "uutta" 70 ohjelmaakaan en ole vielä päässyt testaamaan.. Mun uudella salillani ei tuota tuntia siis mene ollenkaan, ja Satsilla se menisi mutta siitä en sitten taas muuten niin tykännyt. Kompromissina päätinkin siis, että ruinaan tuntia Kuntomaailmalle, ja käyn kertakäynneillä Satsilla jamissa ;D Toki reissuja tulee tehtyä myös kotiin, jolloin aina pääsee maailman parhaalle jamitunnille. Itse asiassa, tulevana viikonloppuna heitän taas repun selkääni ja lähden moikkaamaan kotisalin väkeä <3 Ikävä on kova!

Täällä mulla on tullut tavaksi vetää oma jamitunti kerran-kaksi viikossa. Käyn usein salilla juuri siihen aikaan, kun jumppasalit ovat tyhjänä ja silloin on helppo iskeä puhelimesta musat soimaan ja jamitella vanhoja ohjelmia läpi. Tykkään siksi itsekseen jamittelusta, että voin yhdistellä vanhoja ohjelmia toisiinsa ja samalla skipata ne ns. "harjoittelukappaleet", eli siirtyä suoraan biisiin, jossa koreo mennään läpi kokonaisuudessaan. Ei siinä kuitenkaan saa mitenkään samanlaista fiilistä kun ryhmässä energisen ohjaajan tsemppaamana, Siksi kaipaankin ihan niitä oikeita tunti-jameja. 

Mutta kyllä sitä keinot keksii. Ja toisaalta osaan nyt arvostaa niitä jamitunteja entistä enemmän, kun ne ovat harvinaisempaa herkkua :) Tänään oli taas jo vähän rutiiniksi muodostuneen maanantaijamittelun aika, ja tuttuun tapaan vedin läpi edellisen 69 ohjelman pääbiisit. Milla oli tehnyt postauksen jameistaan videoituna, ja sainkin siitä idean laittaa tänään myös itse kameran kuvailemaan mun heilumisiani. En nyt tiedä kiinnostaako tämmöisten katselu ketään, mutta tässä kuitenkin pari pätkää tältä päivältä :)




Toivottavasti teillä on alkanut viikko mukavasti sateisesta säästä huolimatta. Palaillaan! :)







(..näiden lataamisen kanssa oli vähän ongelmia, ja mm. äänet ja liike menee hiukan eri tahtiin. Etteköhän kuitenkin saa ajatuksesta silti kiinni! :)

2 kommenttia:

  1. Näitä on aina kiva kattoa kun toi näyttää sulle niin helpolta ;) En ikinä oppis tollasia koreografioita, joten tyydyn ihailemaan kun joku osaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos Eve! :D Veikkaan että tanssillisuus on se mun vahvuuteni liikunnassa- toisin kuin esim lihaskunto. Jokaisella on ne omat jutut, ja niitä toki tuleekin sitten kehitettyä varmasti eniten!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika