Slider

Vastauksia

10/07/2014




Reilu viikko sitten pistin pystyyn kyselyn siitä, mikä teitä tällä hetkellä kiinnostaa ja lupasin vastailla näin postauksen muodossa. Tässäpä siis vastauksia kysymyksiinne, olkaa hyvät. :) Jos jotain vielä herää, laita se kommenttiboksiin jonne vastaan. :)


Kolme elämäsi tärkeintä asiaa?
Perhe, terveys sekä ihmissuhteet. Hyvin helppo kysymys :)

Parhaat luonteenpiirteesi ja myös ne huonoimmat?
Hmm. Parhaina ehkä huumorintajuisuus, välittävyys sekä empaattisuus. Huonoina äkkipikaisuus, ylianalysoiminen sekä hyvin vahva ja voimakas persoonallisuus (joka tosin usein on sekä hyvä että huono puoli).


Paras herkkureseptisi?
Mä kokkaan ihan super vähän omilla resepteillä! Sanoisin tähän ehkä ihan klassikoksi muodostuneet banaaniletut mansikkasurvoksella ja hunajalla.


Onko sulla ollut koskaan minkään muun väriset hiukset kuin blondit?
Ei. Itse asiassa tämä on aivan täysin mun oma värini, edes raitoja en ole nyt vuoteen laitattanut. Tykkään tästä enkä ole ajatellutkaan värjätä miksikään. :)

Sun pahin paheesi?
Karkki! Apua, olen pahimman luokan sokerihiiri. Erityisesti suklaa on heikkous.



Mitä arvostat muissa ihmisissä?
Lämpimyyttä, avoimuutta, rehellisyyttä ja huumorintajua.


Lisää joku vanha kuva itsestäsi!
No nyt pistit pahan! :D Uskaltaako sitä mitään julkaista... No, tässä kuva yläkouluikäisestä Laurasta vuodelta 2010:




Mitä harrastit yläkoulu ikäisenä?
Kävin jo yläasteen alusta salilla ja jumpissa lähes päivittäin. :) Ala-asteella kokeilussa taasen oli erilaisia lajeja, kuten cheerleading, taitoluistelu ja tanssi. Ratsastusta jatkoin kyllä vielä yläasteikään saakka.

Mikä on lempi maasi?
Paha sanoa, kun on niin monia ihania omanlaisia kulttuureja. Toisaalta pidän aasian letkeästä ja kohteliaasta kulttuurista, toisaalta jenkkiläinen ulospäinsuuntautuneisuus ihastuttaa. Jokaisessa paikassa on ne omat puolensa.


Oletko ollut vaihto-oppilaana?
En ole :) Harkinnassa on opiskelijavaihto yliopistoaikana, joka tosin venyttäisi valmistumista...


Meinaatko jatkaa ohjaamista vielä?
Sitä on tullut mietittyä potentiaalisena vaihtoehtona. Katsastelen nyt ensin miten arki sujuu ja miten sopeudun salille, jospa sitten joskus uskaltautuisi laittamaan työhakemustakin kehiin. :)


Missä näet ittesi 10 vuoden päästä? 
Olen silloin siis 28, täyttämässä 29. Kamalaa ajatella niin pitkälle, tämän yhdenkin vuoden aikana on tapahtunut niin hurjan paljon! Näen itseni melko stabiilissa tilassa jo sen ikäisenä. Olen valmistunut, toivottavasti löytänyt mukavan työpaikan ja saanut omistusasunnon hankittua jostain pääkaupunkiseudulta, jonne takaisin halajan tulevaisuudessa. Mutta koskaan ei tiedä mitä elämällä on tarjottavanaan, liikaa ei kannata suunnitella. Pääasia että on onnellinen ja tyytyväinen. 


Unelma-ammatti?
Omaa koulutusta vastaava virka jossakin firmassa. Esimerkiksi HR ja koulutussuunnittelijan tehtävät kiinnostavat ja varmasti sopisivat minulle. 

Millaista yksin asuminen on ollut?
Jännittävää! Omalla tavallaan ihanaa mutta toisaalta haikeaa kun perhe on niin kaukana. Alkuun totuttelemista tuottaa tämä hiljaisuus, kun ei ole muita perheenjäseniä ympärillä pyörimässä. Toisaalta on ihanaa saada oma rauha ja konkreettisesti se oma tila.


Pääsitkö opiskelemaan unelma alaasi?
Pääsin. Tänne halusinkin, ja vaikka Jyväskylä olikin mun kakkosvaihtoehtoni, uskon että tämä olikin loppujen lopuksi fiksumpi ratkaisu kun jäädä sinne samoihin kuvioihin pyörimään pk-seudulle. Pääsin konkreettisesti aloittamaan uuden elämänvaiheen jossa kaikki ovat tulleet muualta tänne opiskelemaan. Meistä muodostuu myös tiiviimpi porukka kuin pirstaloituneessa Helsingissä jossa kaikilla lähtökohtaisesti on ne omat kuviot.


Millainen uusi salisi on siellä?
Olen päässyt käymään siellä vasta muutamaan kertaan, mutta lupaavalta vaikuttaa! Ihana henkilökunta ja ikähaitari on aivan nuoresta eläkeläisiin. Tarkempia pohdintoja salista ja sen eroista aikaisempaani kirjoittelinkin kokonaisen postauksen muodossa tuossa hetki sitten.


Kiitoksia kaikista kysymyksistänne! Toivottavasti vastauksissa toin esille sen mitä halusittekin kuulla. :)





6 kommenttia:

  1. Olipa kivaa luettavaa! Täällä ilmoittautuu toinen karkkiaddikti... Miten ne lisäaine- ja sokeripommit voivatkin olla niin taivaallisen makuisia. :') Energistä viikkoa ja opiskelusyksyä Laura. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit! :) Ja sanos muuta, karkki on vaan ihan parasta :'D Samoin sinne! <3

      Poista
  2. Anonyymi10/08/2014

    eikä ku oot ollu söpö yläasteella!! onnea opiskeluiden kanssa ja vaihtoon kannattaa lähteä vaikka venyttäisi valmistumista, näyttää hyvältä cv:ssä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voiei kiitos :D Tosiaan vaihto on harkinnassa ja katsotaan millaiseen päätökseen kanssa tässä vuosien varrella tulen! :)

      Poista
  3. Anonyymi10/09/2014

    Kannattaa lähteä vaihtoon, ei se valmistumisen venähtäminen oo mitään verrattuna siihen elämänkokemukseen mitä vaihdosta saa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti :) Onhan niitä kesävaihtojakin olemassa jolloin valmistuisinkin täysin ajallaan.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika