Slider

Wall art from Desenio

4/01/2016




Sain yhteistyössä Desenion kanssa valita itselleni muutaman julisteen piristämään sisustustani. Mukaan tarttui jo aikaisemmin instassa nähty ihana pupujuliste, ja sen lisäksi kaksi New York aiheista julistetta: Brooklyn Bridge sekä nycin piirretty kartta. Tällä hetkellä kehystettynä on tuo piirretty kartta sekä pupu yöpöydällä. 

Deseniolta löytyy aivan hurjan laaja valikoima erilaisia julisteita ja kehyksiä, joilla voi nopeasti muuttaa sisustuksen ilmettä. Yllätyksekseni julisteet olivat myös edullisia, jonka vuoksi niitä voikin tilata vaikka useamman ja vaihdella kuvaa fiiliksen mukaan! Itse aikaisemmin snapissa pohdiskelinkin julistetta oman kotini tyhjälle valkoiselle seinälle, ja nyt veikkaan että tuo Brooklyn Bridge- juliste päätyy siihen. Laitan siitä kuvaa kunhan saan julisteen sekä kehykset raahattua Jyväskylään! Bussilla kun noiden isojen taulukehysten vieminen on lievästi sanottuna mahdotonta...:D 

Onko Desenio teille entuudestaan tuttu? Seuraavana minua houkuttaisi tilata joku graafinen kuvio, jonka voisin välillä vaihtaa tuohon isompaan tauluun..We'll see! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika