Slider

Fitnesspäiväkirjat 2

4/15/2016



Eilen alkoi toinen kausi suositusta Fitnesspäiväkirjoista. Kirjoittelin ensimmäisestä kaudesta ajatuksiani (postaus luettavissa tästä), joten ajattelin tulla nyt toisen kauden alussakin hieman päivittelemään fiiliksiäni! Tosiaan ekalla kaudella ennakko-oletukseni olivat todella negatiiviset ja ensin en katsonut sarjaa lainkaan, mutta sitten kun sitä erehdyin katsomaan, jäinkin ihan täysin koukkuun. Sarja oli toteutettu aidolla otteella, rehellisesti ja mielenkiintoisesti. 

Tässä uudella kaudella on tuttuina mukana Nanna Karalahti sekä Eevi Teittinen. Uutena mukaan hyppäävät Oona Kivelä sekä fitnessmalli Janni Hussi. Jannia on tullut seurattua mm. somen kautta jonkin verran, ja siksi tiedän palasia hänen elämästään. Sen sijaan Oona oli minulle täysin uusi tuttavuus, ja onkin mielenkiintoista päästä sukeltamaan tuiki tuntemattoman ihmisen treenielämään sisään - varsinkin kun Oonan laji poikkeaa suuresti muiden naisten liikkumisrutiineista.



No, mitkä ovat fiilikset ensimmäisen jakson jälkeen tästä kaudesta? Hyvät! Jotenkin mulla oli sellainen fiilis jo ekasta jaksosta, että tähän kauteen on panostettu. Kaikkia naisia näytettiin aika tasaisesti. Mua itseäni henkilökohtaisesti kiinnostaa eniten tällä kaudella Jannin treenit, sillä hänkin on työkseen spinningohjaaja eikä treenaa niinkään tavoitteellisesti vaan ainoastaan huvin ja hyvän olon vuoksi. Sen vastapainoksi kiinnostaa kuitenkin seurata Eevin matkaa Suomen mestariksi, ja hän on valloittavan hauska persoona muutenkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika