Slider

BodyJam 76

3/31/2016





Ensimmäiset fiilikset tästä ohjelmasta? Ihan huippu! Rakastan ohjelmia joissa on niin paljon haastetta, ettei niitä saa täysin oikein heti ekalla kokeilukerralla. Tässä ohjelmassa riittää jalkojen ja käsien haastavia yhdistelmiä, sekä esimerkiksi tokan sarjan house-hypyt joita piti minunkin jäädä vielä tunnin jälkeen erikseen harjoittelemaan :D. Kivaa on myös se, että ohjelma on ns. tasapainotettu - ensimmäisessä osassa on paljon suurta liikettä ja hyppyjä, joka on kuitenkin kompensoitu toisessa osassa joka ei sisällä pomppuja ja sykettä kohottavaa liikettä niin paljon.

Biisit on hyviä as always, mutta erityisiä suosikkeja ovat tämä ja tämä. Tässä ohjelmassa ei ollut lämmittelyjen jälkeen ollenkaan ns. lyhyttä sarjaa, vaan ensimmäinen pitkä aloitettiin suoraan lämmittelyjen jälkeen. Siinä sitten tyhmänä kokoajan mietin että missä vaiheessa tämä koreo loppuu ja se eka pitkä alkaa? :D No, se olikin siis koko ajan menossa... Mutta nytpä tiedän senkin! 

Olen nyt päässyt kokeilemaan ohjelmaa tosiaan vasta kerran, mutta uskon tehojen ja koreoiden syventyvän vielä entisestään kunhan tähän ohjelmaan pääsee kunnolla kiinni. Kaiken kaikkiaan, tosi mukava kokonaisuus! Käykää ehdottomasti testaamassa jos teillä on mahdollisuus BodyJamiin salillanne :)







4 kommenttia:

  1. toi Jami on taas kerran niiiiiin kultaa ♡♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! En ymmärrä miten hyvää ohjelmaa voi tulla vaan toinen toisensa perään :D

      Poista
  2. Toi uusi ohjelma on hyvä juuri sen suhteen, että lopussa ei ole niin paljon hyppyjä. Pystyn kipeillä jaloillani vetämään toisen osuuden siis aivan fiiliksissä ilman että on itku silmässä.
    Ja se joka sanoo ettei toinen osa tehoa, tekee sen väärin. Mun hauikset on olleet tänään niin kipeät eilisen aamujamin jäljiltä!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika