Slider

Elämäni ensimmäiset hiustenpidennykset

4/27/2016



Olen erityisesti sen jälkeen kun pätkäisin hiuksiani, miettinyt että miltäköhän näyttäisin oikein pitkillä ja paksuilla hiuksilla. Minua ei myöskään ole suotu maailman paksuimmalla ja tuuheimmalla hiuslaadulla (kiitos äiti..:D), jonka vuoksi hiustenpidennysten hankkiminen on käynyt joskus mielessä. Silti jostain syystä se tilaaminen on aina jäänyt. Mutta nyt olin todella iloinen kun pääsin yhteistyön kautta tilaamaan itselleni elämäni ensimmäiset hiustenpidennykset Neva Beautylta

Valitsin itselleni kaikkein vaaleimman sävyn, sillä tiedän oman hiukseni olevan supervaalea. Pidennykset ovat pituudeltaan 50 cm ja tekstuuriltaan suorat. Pidennykset ovat aitoa hiusta, jonka vuoksi niitä saa myös pestä ja muotoilla miten haluaa. Itse aloitinkin sävyttämällä hiuksia hopeashampoolla kylmemmän sävyiseksi, sillä omat hiukseni eivät taita keltaiseen vaan enemmänkin harmaaseen. Yhden käsittelyn jälkeen hius matchasikin jo omaani, ja oli valmiina testiin!

Saamassani paketissa on siis yhteensä 8 klipsipidennystä, jotka ovat erikokoisia. Valitsin klipsit, sillä ne ovat aloittelijalle ja tällaiselle satunnaiselle käyttäjälle varmasti helpoimmat ja paras ratkaisu. Saatavilla on kuitenkin muitakin pidennystyyppejä, eli käy tsekkaamassa vaikka klipsipidennykset eivät olisikaan se kaikkein omin juttu! Itse aloitin pidennysten kiinnitämisen harjoittelemisen laittamalla puolet hiuksista ponihännälle ylös, ja klipsauttelemalla yhden pitkän osion taakse kiinni. Kun tekniikan ja oikean hiusmäärän löytää, voi alkaa kikkailemaan enemmän ja kiinnitellä eri osioita eri kohtiin. Itselle kuitenkin helpointa oli aloittaa ainoastaan yhdellä isolla osiolla.






Ja sitten se tärkein - lopputulos, jonka näettekin ylläolevissa kuvissa. Ensimmäinen ajatukseni oli, että miten voin enää koskaan elää ilman näitä? Hiuksista tulee todella pienellä vaivalla paksut, tuuheat ja sellaiset mitä en ole koskaan aikaisemmin päässyt oman tukkani kanssa kokemaan! :D En ehkä lähtisi pysyviä pidennyksiä itselleni laittamaan, mutta tällaiselle kameleontille klipsipidennykset ovat oikein hyvä ratkaisu - näiden ansiosta saattaisin jopa uskaltaa leikata omaa tukkaani vieläkin lyhyemmäksi (joka on välillä kiehtonut todella paljon...).

Ja koska haluamme tämän yhteistyön merkeissä tarjota mahdollisuuden myös teille lukijoille kokeilla hiustenpidennyksiä, Neva Beauty tarjoaakin lukijoilleni koodilla ONTHEMOVE -10% alennusta kaikista hiustenpidennyksistä. Nyt siis kokeilkaa ihmeessä jos olette harkinneet samalla tavalla kuin minä aikaisemmin!


Neva Beauty löytyy myös Instagramista, @nevabeautyofficial!


2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/28/2016

    Hei, hyvältä näyttää! Varsinkin tuo hiukset kiinni kuvassa! =) kuinka on sun "kesäkunto" projekti lähtenyt rullailemaan? Itselläni ainakin mielitekoja suuresti, kun ruokavaliossa hieman hiilareita vähenmän. =D mitkä on sun omat kokemukset olleet nyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! :) Projekti on mennyt tähänasti suunnitelmien mukaan, mitä nyt muutamia repsahduksia on ollutmatkassa. Ajattelin kirjoittaakin edistymisestä lähiaikoina ihan oman postauksensa! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika