Slider

Mielipide NYXin tuotteista

4/21/2016



Aikaisemmassa postauksessani jossa näytin muutamia tilaamiani tuotteita, kysyin josko haluaisitte kuulla jonkun ajan päästä hieman käyttökokemuksia. Sitä toivottiin - erityisesti huulituotteista ja nyt tulenkin tässä postauksessa kertomaan hieman käyttökokemuksia sekä tuotteita, joihin olen erityisesti ihastunut. Olen täydentänyt NYX-varastoani nyt jo kahdesti sen jälkeen kun tuote lanseerattiin Suomen Sokokselle pari viikkoa sitten. Testailemalla ja huomaamalla mikä toimii löytyi muutama luottojuttu, joita kävin sitten hakemassa lisää eri sävyissä. Täytyy sanoa, että olen todella yllättynyt monien tuotteiden hinta-laatusuhteesta! Tässä siis kaikki lempparini pienen käyttökokemustarinan kera.




Soft Matte Lip Cream
Ensin ihmettelin tuotteen pehmeyttä, sillä olin tottunut todella nopeasti kuivuviin mattahuulituotteisiin. Muutaman käyttökerran jälkeen koostumukseen kuitenkin tottui, ja ihastuin tuotteeseen täysin! En yhtään ihmettele miksi tätä hehkutetaan niin paljon :) Olenkin laajentanut sävyarsenaalia niin kirkkaaseen kuin lilaankin taittavaan punaiseen. Tuote on todella pigmenttinen ja sen voi levittää huulille myös ilman rajausta alla. 

Sävyt ylhäältä alas: London, Prague, Monte Carlo ja Copenhagen. 


HD Concealer 
Rehellisesti sanottuna paras peiteaine mitä olen koskaan käyttänyt. Tämän päädyin ostamaan aika sattumalta, mutta yllätyin täysin kokeiltuani. Pigmenttisyys ja levittyneisyys on sopivan peittävä ja "tahmainen" eikä liian vetistävä ja liian laajalle alueelle levittyvä. Silti lopputulos ei ole 'kakkumainen'. Ostinkin tätä kahdessa sävyssä: light ja beige. Beige taittaa enemmän keltaiseen, ja käytänkin sitä silmänalusiin, vaaleampaa, hieman punapigmenttisempää sen sijaan muualle iholle. 


Brow contour: sculpt & highlight
Tämä tuote on helppo ja nopsa ratkaisu, jos ei jaksa alkaa taiteilemaan Anastasian DipBrown ja siveltimen kanssa. Käytän sävyä Brunette, joka matchaa lähes täydellisesti kulmiini. Tuote levittyy hyvin ja tasaisesti, ja sillä on helppo luoda tarkkojakin rajoja eri tavoin kuin tavallisella kulmakynällä. Toisessa päässä on ns. highlight-sävy joka ei kuitenkaan sisällä hohtoa, vaan on tarkoitettu kulmien ympärille tarkkarajaisemman lookin aikaansaamiseksi. Tykkään, ja aion ostaa jatkossakin! 




Onko teille muodostunut jo lemppareita NYXin tuotevalikoimasta? Jos on, niin mitä? 



9 kommenttia:

  1. Olipas tosi kiva ja hyödyllinen postaus aihe! Etenkin huuli tuotteet on jo pitkään kiinnostaneet ja tästä sai vähän lisä vinkkiä:)
    http://love-sannar.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Huulijutska menee ainaki vielä testiin :) ostin just sen valkeen jumbokynän ja meikinkiinnityssuihkeen -iha huiput! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soft matte lip cream toimii! Butter glossista en tykännyt niin paljon :)

      Poista
  3. Anonyymi4/21/2016

    Vitsit kun olisin käynyt ostamassa ton lip creamin sävyssä London, mutta just se sävy oli loppu sillä Sokoksella missä olin. :( Jäi harmittamaan varsinkin nyt kun kerroit miten hyviä ne on! Mutta nyt kun tiedän tosta peiteaineestakin niin luulen että ens kerralla ostan senkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne nudesävyt taitaa olla vähän kaikkialta loppu. Mutta tilaa verkkokaupasta! Siellä pitäisi olla kaikkia sävyjä tarjolla.

      Poista
  4. Anonyymi4/22/2016

    Ite oon tykänny NYXin mattehuulipunista ja myös toi concealer on ahkerassa käytössä! Seuraavaks ostoslistalla onkin joku noista soft matte lip cremeistä :--)

    VastaaPoista
  5. Ostin tuon saman huulipunan ja ihastuin heti! Yleensä en tykkää oikein mistään, mutta tuo on mahtava :) Pitää varmaan testata muitakin saman merkin tuotteita. En enää ihmettele yhtään, miksi niitä hehkutetaan..

    VastaaPoista
  6. Kun mun peiteaine loppuu niin taidan seuraavaksi ostaa juuri tuota HD Concealeria! Ja ehkäpä mä taidan jonain päivänä vielä sortua tuohon kulmakarvatuotteeseenkin ;)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika