Slider

NYX saapui Suomeen!

4/13/2016



Vihdoin alkaa suomalaisillekin virrata meikkimerkkien tuulahdusta rapakon takaa, sillä ensin Sokos otti valikoimiinsa Urban Decayn tuotteet ja seuraajana oli Los Angelesilainen NYX! NYXin meikit ovat meikäläisellekin tuttuja jenkkireissuilta, jossa ne ovat ns. "drugstore" meikkejä eli niitä saa ihan päivittäistavarakaupoista. Tämä tarkoittaa meille suomalaisillekin sitä, että hinnat ovat yllättävänkin huokeat verrattuna Sokoksen muuhun kosmetiikkaan. Tämä ei kuitenkaan mielestäni näy laadussa, vaan tuotteet ovat ihan yhtä laadukkaita kuin monet high-end tuotteetkin. 

Tilasin perjantaina NYXin lanseerauksen yhteydessä Sokoksen nettikaupasta itselleni muutamia juttuja testiin. En oikeastaan suoranaisesti tarvinnut mitään, joten menin ihan fiilispohjalla kun selailin valikoimaa läpi. Minulla ei aikaisemmin ole ollut NYXin huulituotteita, joten päädyin tilaamaan pari huulikiiltoa, sen lisäksi yhden poskipunan vähän vaaleammassa sävyssä kuin yleensä käytän, ja viimeisenä luomivärin, joiden pigmenttisyyttä on myös paljon kehuttu. Kaikille näille neljälle tuotteelle kertyi hintaa yhteensä vain 30 euroa, joka tosiaan kertoo merkin edullisuudesta. Iso plussa Sokokselle, etteivät laittaneet hintoihin ns. suomilisää!

Haluaisitteko kuulla mielipiteitä näistä mahdollisesti kun olen päässyt tuotteita jonkun aikaa käyttämään? Tai onko teillä joku NYXin tuote josta haluaisitte kuulla erityisesti mielipiteen? Taidan pistää seuraavan tilauksen jo ihan piakkoin menemään, jos en pääse Sokokselle paikan päällä käymään! Muistakaa tosiaan, että nämä tuotteet tulevat myyntiin ympäri Suomen, eivät ainoastaan Helsinkiin :)



Swatchattuna ylempänä soft matte lip cream "London" ja alempana butter gloss "Praline"



NYXin tuotteisiin pääset tutustumaan tästä linkistä 

2 kommenttia:

  1. Joo ois mahtavaa kuulla mielipidettä noista tuotteista! :) Etenkin huulituotteet kiinnostavat mua :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin niistä pienen käyttökokeilun jälkeen tehdä erillisen postauksen! :) Tarkoituksena olisi vielä lisätä arsenaaliin ainakin mattainen ja nestemäinen Lingerie huulipuna :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika