Slider

Wednesday feelings

4/29/2015




Alkuviikko on ollut Jyväskylässä aurinkoinen ja lämpötilatkin ovat olleet oikein mukavat. Maanantaina sainkin lueskella tenttiin parvekkeella, ja koululle pyöräillessäkään ei (ensimmäistä kertaa tänävuonna) tullut kylmä! Kyllä se kevät sieltä tekee tuloaan, pikku hiljaa.. :) 

Kuten varmasti moni yliopisto-opiskelija, minäkin viettelen tässä viimeistä viikkoa opiskelupaikkakunnalla, ennen kuin tulee paluu takaisin kotiin. Viimeinen tentti on 5.5 ja samana päivänä hyppäänkin sitten matkalaukkuineni bussiin ja vietän tulevat 4 kuukautta pk-seudulla. Tulen vain käväisemään täällä Jyväskylässä, jos siltä tuntuu mutta pääosin koko kesä menee kotikotona. 




Sitä ennen on kuitenkin vielä tulossa ensimmäinen vappu opiskelijana. Meillä on huomiselle Boho-nimiseen raflaan pöytä varattuna, ja sen lisäksi luvassa on pienimuotoista juhlintaa sekä piknikkiä. Ja haalareissa sekä ensimmäistä kertaa ylioppilaslakissa toki! Loppuviikko pitää sisällään kuitenkin muutakin kuin pelkkää hauskanpitoa ja juhlimista, sillä viimeiset deadlinet painavat päälle ja tuon psykan tentin lisäksi suoritettavana on vielä oman pääaineenkin tehtäviä. 

Ensi viikolla on kuitenkin jo eka vuosi taputeltu, ja sen jälkeen alkaa kesäopinnot. Nopsaan tämä aika menee! Muakin jo ihan jännittää kaikkien hakeneiden puolesta, kohta niitä tuloksiakin alkaa jo tippua joka suunnasta. Opiskeluaika on kyllä todella mukavaa, voin sanoa nauttineeni kuluneesta vuodesta eniten tähänastisessa elämässäni! Toivotaan siis että mahdollisimman moni teistäkin pääsee pian sitä viettämään.




Minä tästä taas avaan kirjan ja aloitan viimehetkien pänttäykset. Lukemista, lounas (koska itse ei vaan jaksa kokata) ja sitten vielä vähän luennon katsomista. Illalla voi sitten hyvällä omatunnolla katsella telkkaria ja juosta lenkin, kun päivän velvoitteet ovat jo takanapäin :) Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille! 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/30/2015

    Oo, onkos noi Fiji-vedet tullut Suomeenkin vai mistä olet sen hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo valitettavasti Suomessa noita nähnyt :( Toi pullo tuli mun mukanani havaijinreissulta :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika