Slider

March favourites

4/15/2015



Pahoittelut miten tämä postaus olikaan jäänyt luonnoksiin! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vaan :D

 Kuukauden aikana kevät alkoi antaa vinkkiä tulemisestaan, joten monet lemppareistani liittyivätkin kevääisiin juttuihin. Kaikkea ihanaa sitä tapahtuikin kyseisessä kuussa! Mitkä olivat teidän maaliskuun suosikkinne ja miksi? Löytyykö yhtäläisyyksiä? :)


LV mini pochette
Tämä pienokainen on ollut minulla lähes päivittäisessä käytössä! Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen, eikä mukana tarvitse raahata painavaa kassia. Pian tämä toivottavasti saa seurakseen hieman isommankin laukun, josta saan sitten pochetteenkin crossbodyhihnan. :)



Lumene CC meikkivoide
Sain Trendin tilatessani lumenen meikkejä kaupan päälle. Tämä meikkivoide sävyssä light häivyttää täydellisesti värierot kasvoista ja on sopivan kevyt iholla. Aion ostaa tätä ehdottomasti myös jatkossa.



KICKS huulipuna sävy: Slumber party
Tämä on jo vanhempi ostos, mutta maaliskuussa kyseistä arkipunaa tuli käytettyä todella paljon. Haalean pinkki sävy sopii asuun kuin asuun ja tilanteeseen kuin tilanteeseen.




Gina Tricot raitahuivi
Ginan täydellä leimakortilla sain 15 eurolla ilmaiseksi tuotteita, ja hommasinkin esim. tämän huivin. Keväinen, kevyempi huivi joka menee niin takin kanssa kuin arkivaatteidenkin piristäjänä!




Gina korvakorut
Samaisella lahjakortilla hommasin myös korvakorusetin, joista lemppareiksi nousivat nämä todella paljon tällä hetkellä näkyneet kaksiosaiset korvikset. Takaosa on siis pitkä, ja tulee korvan takaa näkyviin. Nämä korvikset pääsevät oikeuksiinsa kun hiukset ovat kiinni.




6 kommenttia:

  1. Emilia4/15/2015

    Mitä mieltä oot Kicksin huulipunan laadusta? Oon ajatellut ostaa ja olis kiva kuulla kommentteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle se on ollut hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä :) Pigmentti ei ole kovin vahva tai ns. takertuva, mutta sellainen sopivan keveä ja sävyttävä. Kyllä mä suosittelisin kokeilemaan ja katsomaan että sopiiko se sulle!

      Poista
  2. ylimmäiset on miunki lempparit :)! MiniPochette on nii söpö <3. Sain omani just tällä viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! <3 Säkin taidat olla LV foorumilla jos en nyt ihan väärin kuvittele? :) Jos olet, niin laitahan sinne kuvaa sunkin ihanuudestasi! <3

      Poista
    2. Joo oon mie ja laitoinki kuvan jo heti kun sain sen :). Ryhmä on kyl iha super koukuttava <3 :D

      Poista
  3. ihanan väristä toi huulipuna! :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika