Slider

Lovelies from Yves Rocher

4/26/2015




Jyväskylän Yves Rocher-liike on valitettavasti lopettamassa, ja liikkeessä on menossa loppuunmyynti. Olenkin käynyt kyseisessä putiikissa viimeisen viikon aikana jo muutamaan kertaan. Eilen eksyttiin sinne myös, ja mukaan lähti vaikka mitä pientä ihanaa. Iso osa tuotteista on -50% ja -70% alennuksessa, joten mikäs sen parempi tapa kokeilla tuotteita ja löytää sieltä uusia suosikkeja kun noin edullisesti saa! Iso osa ostamistamme tuotteista lähti jo tänään mamman mukana Nummelaan odottelemaan mun tuloani, mutta muutamat jutut jätin myös tänne itselleni. Ajattelin esitellä niitä hieman tässä, jospa tekin löytäisitte itsellenne uusia lemppareita! 

Onko Yver Rocher tuotemerkkinä teille entuudestaan tuttu? Hehän käyttävät vain kasvipohjaisia ainesosia tuotteissaan, ja ainakin oman tietämykseni mukaan heidän tuotteensa ovat myös eläinkokeettomia ja sitä kautta eettisiä (joka on itselleni yksi tärkeä seikka kosmetiikan hankinnassa). 




Peitevoiteelle jäi hintaa 5e, tällaista olin etsiskellytkin joten nyt toivotaan että tämä olisi hyvä!

Suihkugeeli 1.90e. Lisäksi ostin ison vaniljasuihkugeelin, jolle jäi hintaa kolmisen euroa.

Kokeilin tätä itseruskettavaa jo eilen ja yllätyin todella positiivisesti! Todella miedon tuoksuinen (joskin se ir:lle ominainen tuoksu myöhemmin puskee läpi..) ja väri on todella neutraali sekä tasainen. Tällä ei oikeastaan ole mahdollista sotkea itselleen rumia rajoja, sillä koostumus on kosteusvoidemainen. Hintaa pullolla oli alunperin 11.90e/kpl, mutta nämä olivat -70% ja siksi noin 3.50e pullo. Ostinkin samantien kolme pulloa, ettei ihan heti lopu kesken!

Ihanan tuoksuista shampoota/pesugeeliä, jota valitettavasti ehdin napata vain viimeisen pullon.. Täytyy muista myymälöistä etsiä tätä lisää. Pullolla oli hintaa 1.90e. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika