Slider

Insta-lately

4/07/2015




Instagram: lauraannika


Eat your greens! / Noora ilmestyi ovelleni ja toi mulle tulppaaneja <3 Kiitos! /  Materialistitytön lempparilapset lähdössä ulkoilemaan :D / Sunnuntai-naama
Kevään ehdoton lempiasuste / Pääsiäiskoristeluja :) / Mummin luona pääsiäislounaalla / ..ja vielä kerran se ihana huivi. Eikö olekin keväinen ja pirtsakka!?
Kevään ensimmäiset mansikat, kun cittarista sai kilon 5 eurolla! / Ihanat kakkosluokan oppilaat tekivät mulle pääsiäiskortin :) / Pohdin pitkään, ostanko tuon mekon mutta mukaanhan se sitten lähti. / Lisää naamaselfieitä - tällä kertaa ennen koulupäivää.




4 kommenttia:

  1. Hei Laura!
    Oon tässä aina välillä miettiny, et miten sulla opiskelijana on varaa kaikkiin merkkituotteisiin jne.? :) Itte elelen tällä hetkellä työmarkkinatuen voimin, joka on (ainaki täällä päin) suurempi ku opintotuki. Asun vielä mieheni kans yhessä, joten en nää nälkää vaikka (kun) rahat loppukuusta loppuukin. :D ei tietenkään tarvi näin henk.koht. asiaan vastata, mikäli tuntuu siltä. :) Ihmettelen vain, miten pienestä tuesta riittää säästöön ja noin kalliisiin juttuihin, jotka loppupeleissä on "turhia". Mulla ei oo varaa edes ostaa vaatteita, koska kaikki raha menee ruokaan, laskuihin ym. elämiseen. Tosin taloudessa asustaa kaks bodaria ja syödään paljon, ruuuasta ei mielellään tingitä. :) Ois kiva kuulla, miten pienistä tuloista liikenee rahaa vielä säästöön ja "turhiin" ostoksiin, etenki ku säästäminen on itelläkin nyt ajankohtasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anita :) Raha-asioista puhuminen ei valitettavasti kuulu blogiini, enkä niitä halua tuntemattomille avata sen kummemmin. Toivottavasti taloudellinen tilanteenne kuitenkin paranee! Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  2. Sä tulit Laura heti mieleen kun kävelin tulppaanimeren ohi niin en vain voinut olla ostamatta niitä. Tuot hymyn mun huulille, joten oli pakko antaa sullekin hymyä <3

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika