Slider

New In: Spring jacket

2/28/2015





Eikö niin että heti auringon alettua paistamaan saa alkaa tunnelmoida kevään tuloa ja kepeämpää vaatetusta? Nimittäin kotiutin vaatekaappiini jo muutama viikko sitten tämän kevään uuden takkiyksilön. Kyseinen takki löytyi Vero Modasta, ja sillä se oli vielä 10% alennuksessa oli se pakko saada mukaan ilman pitempää harkintaa. Ihanan pirtsakka raitakuosi poikkeaa ehdottomasti aikaisemmasta takkityylistäni, joka on lähinnä villakangasta, duffelia ja trenssiä. 

Raidallinen hupputakki, olenko mä ihan identiteettikriisissä? Ei, en! Koska noita siistejä yksilöitä on jo kaapissa, ajattelin että on tällainen hieman vaihtelevampi takki piristysruiske sekä poikkeus sääntöön. Sitä paitsi, minulle tulee tuosta kuvioinnista ihan mieleen Marimekko, joka on yksi suomalaisia lempibrändejäni. Eikö näissä olekin nähtävissä jonkin sortin yhtäläisyyttä? Mitä te pidätte tästä uudesta takkitulokkaasta, jei vai ei?




10 kommenttia:

  1. Toi on niiiin kiva, ihastelin sitä just eilen yhdessä verkkokaupassa, mutta jäi ostamatta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kannattaa hankkia ennen kuin on liian myöhäistä ;D!

      Poista
  2. Mä oon myös kattonu tota takkia Vero Modassa, mutta en oo vielä raaskinu ostaa, kun noita kevättakkeja kuitenkin kaapissa on aika runsaasti. :D Whaaaat mistä sä oot sen alennuksesta jo löytäny? Ei ainakaan Tampereella oo ollu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli sillon aikanaan Jyväskylän VeroModassa -10% alessa! :)

      Poista
  3. Takki on mielestäni ihana ja pidänkin tollasesta graafisesta tyylistä=) entisiä treenipostauksia vähä kaipaan mutta ymmärrän kyllä ettei sitä aina treenaamisesta välttis jaksa kirjoittaa.






    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on kyllä ihan nappiostos omastakin mielestäni :)

      Poista
  4. Aivan ihana takki!! Mullakin kovasti houkuttaisi hommata joku vähän erikoisempi takki kevääksi… :) Tosin mitään kivaa yksilöä en oo vielä löytänyt. Mutta tuo takki passaa sulle oikein hyvin. :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi3/05/2015

    Ihana takki!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vielä kun tulisi ne kevätkelit ja pääsisi sitä käyttämään <3

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika