Slider

January Favourites

2/01/2015




Sillä blogini on treenijuttujen lisäksi myös hyvin vahvasti lifestylepainotteinen, ajattelin näin uuden vuoden kunniaksi aloittaa tällaisen postaussarjan jossa kuvailen kuukauden lemppareitani. Näitä olen itsekin monissa blogeissa lueskellut ja innostunut ideasta! Tässäpä siis muutamia tammikuun lempparituotteita kuvattuna :) Kertokaa mitä tykkäsitte tästä postauksesta ja kannttaako tätä ideaa jatkaa tulevinakin kuukausina!




Victoria's Secret body lotion & body mist
Näitä ei voi koskaan olla liikaa tai rakastaa liikaa! Ihanat, raikkaat ja kukkaiset tuoksut sekä hempeän kevyt tuoksuva body lotion piristävät jokaisen päivän. Suihkutan mistejä dekolteelle pitkin päivää ja iltaisin rasvaan koko kropan lotionilla.




EOS lip balm
Jenkeistä ostin näitä useammankin, sillä hintaa oli vain 3-4 euroa kappale. Näppärä muoto ja ihanat tuoksut tekivät tästä huulirasvasta mun uuden lempparini, Babylipsien lisäksi!




Nike Free 5.0
Uudet rakkauskengät pääsivät koristamaan Nike Free-kokoelmaani. Sillä edelliset kengät ovat neonkeltaiset, oli näiden ehdoton värivalinta pinkki. Sisäänajo on käynnissä paraikaa, ja ainahan ne uudet treenikamppeet innostavat myös uudella tavalla lähtemään sinne salille :)




Essie shade: back in the limo
En enää koskaan vaihda pois Essien kynsilakoista! Tämän ihanuuden ostin tammikuun alussa Kicksistä n. 16 eurolla. Muutama nude sävy multa löytyykin kirkkaiden lisäksi. Päivettyneelle iholle piti saada tällainen oranssiin taittava nudelakka, ja tätä olenkin käyttänyt koko tammikuun ajan. Ei sotke, kuivuu nopeasti eikä kulu nopeasti pois. Hintansa väärti todellakin!



Mitkä olivat teidän tammikuunne luottotuotteita? Löytyikö yhtäläisyyksiä mun kanssani? :) Mukavaa helmikuun alkua kaikille! <3


8 kommenttia:

  1. Ihania suosikkeja, lähes kaikki luottojuttuja täälläkin! :D Noi niket on ihanat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sullahan onkin siis hyvä maku! ;) Ja joo, ne on mun uusi ihastus <3

      Poista
  2. Tein itsekin kuukauden suosikit-postauksen ihan pari päivää sitten ja voin sanoa body mistien olevan ihan rakkautta...! Oli kiva lukea sinkin kuukauden suosikeista! Tykkään näistä postauksista tosi paljon että jatka ihmeessä (:

    VastaaPoista
  3. Emilia2/01/2015

    Omat tammikuun lempparini olivat Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide ja Lumenen Arctic Aqua Moisture Booster -seerumi. Meikkivoide on paras koskaan käyttämäni eikä todellakaan hinnalla pilattu! Seerumista taas tuli joka-aamuinen luottotuote, kosteuttaa pintakuivaa ihoa ja sopii hyvin meikin alle. Tietty Victoria's Secret kosteusvoiteet ja body mistit on myös aina yhtä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kuulostaa kivalta! Minulla on nyt käytössä Estee Lauderin meikkivoide, mutta täytyy pitää tuo nimi mielessä :)! Kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Anonyymi2/02/2015

    Ihania suosikkeja!♥ Sulla on aivan ihana blogi ja rakastan sun ig kuvia :) oot myös älyttömän kaunis ♥ ja rakastan varsinkin kaikkia sun urheilu juttu postauksia ja kuvia! Oot ihana♥

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika