Slider

Legday

2/16/2015




Jalkapäivän treenistä piti kirjoitella jo aiemmin, mutta sehän sitten jäi kaikessa ystävänpäivätohinassa! Perjantaina käytiin äidin kanssa vierailemassa oman salini vanhoissa tiloissa aloittaneella uudella kuntoklubilla, ja minulla oli vuorossa jalkatreeni. Vaihtelen liikkeitä yleensä hieman fiiliksen mukaan, mutta pääpiirteittäin perusliikkeet ovat aina samat. Toistoja teen lähes poikkeuksetta 3x10 sarjoissa, mutta joskus teen myös tiputussarjoja, joissa lisään painoa jokaisen sarjan välissä. Ajattelin nyt jakaa teille tässä perjantaisen jalkatreenini ohjelman. Onko tässä teille tuttuja liikkeitä? Mitä muita liikkeitä teette jalkapäivinä? 


Alkulämmittely: crosstrainer 10 min

Askelkyykky smithissä
Lantionnosto smithissä
Reiden ojennus laitteessa
Jalkaprässi vapailla painoilla
Potku taakse taljassa
Arabesquevaaka kahvakuulalla
Pilatespotkut suoraan ylös
Pilatespotkut sivulta sivulle

Loppujäähdyttely: hölkkä ja kävely matolla 10min




9 kommenttia:

  1. Samoja liikkeitä täälläkin suunnalla jalkapäivänä! Paljon hyviä liikkeitä sulla kyllä! :) Mä tykkään jalkapäivänä tehä myös maastavetoa tarpeeks isoilla käsipainoilla, ottaa selän lisäksi polttavan mukavasti takareisiin ainakin allekirjoittaneella! :D Tää oli hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina välillä mukana kanssa maastaveto kyykkytangolla! Käsipainoilla tekemistäkin voisi kyllä kokeilla. :) Kiva kuulla että tykkäsit!

      Poista
  2. Millasia noi pilatespotkut on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nelinkontilta nostetaan jalkaa koukusta suoraksi ylös. Ja ristikkäisessä sitten rististä vaakatasoon sivulle :) Varmaan googlettamalla tai youtubesta löytyy ohjeet tarkemmin! :)

      Poista
  3. Jalkatreeni <3 Love it. Mikä siu lempi treeni on tollei salil? :) Ite tykkään tehä koko kropan joka kerta läpi. En osaa jättää vajaaksi eli noi kolmijakoiset reenit ei oo mun yhtää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen kaksijakoista: ylä- ja alavartaloa. Jos tekisin joka kerta koko kropan, ei se ehtisi palautua tarpeeksi ja aikaa menisi hirvittävän kauan. :)

      Poista
    2. Anonyymi2/17/2015

      Ei se välttämättä "hirvittävän kauan" kestä koko kropankaan treeni,riippuu ihan ohjelmasta. Ei mulla ainakaan kestä, ja tehokas ohjelma siltikin.

      Poista
    3. Joo tottakai jos tekee koko kroppaa haastavilla liikkeillä, itse tykkään vaan tehdä vähän eristävämpiäkin liikkeitä ja niiden kanssa treeni venyisi aika pitkäksi! :) Mielipidekysymyksiä nämäkin, tuossa vaan edellä oleva lukija kysyi miten minä teen :)

      Poista
    4. Anonyymi2/17/2015

      Jeps ihan totta,niinhän se on! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika