Slider

Mitä tehdä kun ei saa liikkua?

2/27/2015




"Lukemista, blogien lueskelua, opiskelua, Netflixiä, kokkaamista..."


Kävin tuossa pari päivää sitten pienessä operaatiossa veitsen alla, ja sen takia liikkuminen on kielletty ainakin parin viikon ajan jotta tikit eivät repeä. Nyt onkin siis ihan luvan kanssa aikaa keskittyä kaikkeen muuhun kuin siihen, mihin jumppaan menee ja pohdintaan siitä kerkiääkö treenata kaiken muun keskellä. Kysymys siis kuuluukin, että mitä tehdä kun ei saa liikkua?




Alkuun pitää varoa kaikenlaista painavaa kantamista ja kurottelua, joten kaikenlainen fyysinen aktiivisuus on poissuljettu. Olenkin siis suunnitellut loppuviikkoni menevän lähinnä sohvalla makoillessa, Netflixiä tuijotellessa sekä koulukirjoja lueskellessa. Ainakaan nyt en saa niiden nurkkaan jättämiselle mitään tekosyytä, heh! :D Tosin tähän mennessä lukeminen on keskittynyt lähinnä fifty shadesin ensimmäisen osan saamiseen loppuun... Lisäksi toki voisi käydä vaikka kahvilla rupattelemassa kavereiden kanssa, mutta sen enempään en oikein vielä pysty. Tikkien poiston jälkeen voi alkaa polkea kuntopyörää varmasti ja tehdä jotain pientä. 

Kun täysin liikkumattomia viikkoja tulee useampia peräkkäin - ja varsinkin pakosta - alkaa helposti tulla seinät kaatuvat päälle-olo. Vai olenko ainoa? Jotenkin se sali on kuitenkin energianpurkuun ihanteellisin paikka. Ei sitä korvaa rauhalliset kävelylenkit tai mikään muu kuntoutusajan liikunta. Mitä siis keksiä kun ei saa liikkua? Onko teillä kokemusta saikkuajasta, jolloin pitää keksiä korvaavaa tekemistä jokaviikkoisille treeneille? Vinkkejä kehiin, ne tulevat tarpeeseen!




2 kommenttia:

  1. Jouduin olemaan noin vuoden liikuntakiellossa polveni takia. Toiset puolivuotta meni odottaessa leikkausta ja en saanut treenailla ettei se pahennu ja toiset puolivuotta leikkauksen jälkeen kuntoutumisessa. Itse vietin päivät kavereitten kanssa ja olihan se välillä tylsää jos tehtiin jotain semmoista mitä mä en sais tehdä :D Lueskelin vaan lehtiä, yritin nauttia siitä että saa vaan olla ja yritin askarrella, blogata jne.. Ja erilaiset tapahtumat on myös kivoja (konsertit, näyttelyt..) Kun vikan viikon pidin keppejä mulla oli niin tylsää että menin väkisin koulun liikkatunnin jalkapallopeliin sohimaan keppejen kanssa... :''D

    Mutta kyllä se aika menee nopeasti ja kohta saat olla taas jo liikkumassa, ja anteeksi sekava tekstini :D

    dansedelamour.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulla on kyllä ollut tosi pitkä treenikielto! Tunnen nämä omat muutamat viikkoni ihan pikkuisena hetkenä tuohon verrattuna.. :D
      Kivoja vinkkejä, ja tosiaan noita kaikkia tulisikin tässä nyt sitten toteutella. Samoin hoidan naapurin lapsia kun nyt illat ovat vapaana treenien jäämisen takia! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika