Slider

How to get the perfect curls

2/15/2015





Saan usein ihasteluita ja kyselyitä siitä, millä sekä miten kiharran hiuksiani. Nykyisin kihartaminen on melkein jokapäiväinen rutiini, sillä se vie aikaa alle viisi minuuttia ja oikeilla muotoilutuotteilla tuloksen saa pysymään lähes koko päivän hyvänä. Kiharat tuovat hiuksiin tuuheutta ja ryhdikkyyttä, varsinkin jos omistaa tällaisen perinteisen hennon pohjoismaalaisen hiuksen. 





Sain äidiltäni syksyllä 2013 Remingtonin pearl wand- puikkokihartimen, jota olin pitkään katsellut ja halunnut kokeilla. Kun kiharrustekniikan oppi ja hahmotti miten päin hiukset pitää puikkoon kierittää kummallakin puolella, tulee sillä nopeasti todella tyylikäs ja luonnollinen lopputulos hiuksiin. Kiharoiden kokoa ja tiheyttä voi määrittää sitten sillä kuinka suuria osioita puikon ympärille kerrallaan kietoo. Jos kaipaat videotutorialia puikkokihartimen käyttöön, sellainen löytyy esimerkiksi tästä linkistä!

Itse käytän arkikiharruksessa kahta eri tekniikkaa. 1. Pelkkien latvojen kihartaminen, joka antaa latvahiuksille hieman eloa ja tuuheutta. Kierrän puikon vain hiusten latvojen ympärille, noin 10cm matkalta siis. Lopuksi haron hiukset auki sormin ja suihkautan hieman lakkaa. Toinen tapa on 2. Koko hiuksen mittainen kiharrus, jolloin jaan hiukset kahteen osaan pinneillä, ja aloitan puikolla kihartamisen ihan hiuksen tyvestä ylhäältä. Lämpöä pidän yleensä n. 180 astetta, joka on sopiva omalle hiukselleni. Kun kaikki hiukset on kiharrettu, suin sormilla hiusten läpi ja suihkutan ensin märkälakkaa kerroksen, ja sen jälkeen vielä hieman tavallista hiuslakkaa.




Minun salaisuuteni pysyviin kiharoihin on 4R Freezer-märkälakka.



4 kommenttia:

  1. Mulla oli kans jossain vaiheessa tapana kiharrella suoristusrauhalla hiuksia useamman kerran viikossa, mut nyt se on kyllä jäänyt ihan kokonaan pois kuvioista. Täytyy nyt kyllä vapaapäivinä yrittää tsempata, sillä saahan kiharoilla helposti kivaa vaihtelua olemukseen. :) Ja olokin on heti paljon laittautuneempi ja huolitellumpi, kun avaa ponnarin ja kihartaa pitkät hiukset auki!

    Tota märkälakkaa en ookkaan kokeillut, mutta kuulostaa kyllä ostamisen arvoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta! Mä olen kokenut vielä tuon puikkokihartimen helpommaksi kuin suoristusraudan, jota itsekin käytin aiemmin :) Aikaa kun se ei vie suoristamista enempää, niin saa todellakin huolitellumman fiiliksen itselleen :)

      Ja suosittelen! Mun kampaajani vinkkasi siitä mulle, ja sanoi että se on salaisuus pysyviin kiharoihin- ja oli oikeassa :)

      Poista
  2. Oot kyl tosi kaunis ♥

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika