Slider

Louis Vuitton Neverfull

2/12/2015






Olen aina ollut aika moinen laukkufriikki. Viimeisimmät ihastukseni ja kaappini täydentäjät ovat olleet Guessiä ja Michael Korsia, mutta nyt olen jo pitempään haaveillut vähän arvokkaammastakin luksuslaukusta, joka varmasti kestäisi aikaa menemättä koskaan pois "muodista". Tämä kyseinen haave on kohdistunut Louis Vuittonin Neverfull- malliin, joka tuntuukin olevan aika suosittu. Yksinkertaisen tyylikäs malli, jonne mahtuu enemmän kuin vähemmänkin tavaraa mukaan. 

Olisinkin kysynyt teiltä lukijoilta tässä laukkuhaaveillessani ja suunnitellessani, että omistatteko joku kyseistä Neverfullia? Kumpi koko on näppärämpi, MM vai GM? Onko laatu ollut hyvä ja onko vastannut odotuksianne? Yli 800 euron laukkua kun ei osteta ihan tuosta vaan, vaan täytyy miettiä onko laukku oikeasti sen hinnan arvoinen. Kuosi josta haaveilen on ehdottomasti damier ebene. Tummanruskea, simppeli kuosi miellyttää mun silmääni ja uskoisin että kyseinen kuosi kestää aikaa eri tavalla kuin vaaleampi laukku, joka myös likaantuu helpommin. Mitä mieltä te olette? Onko teillä samanlaisia laukkuhaaveita? 




9 kommenttia:

  1. Haaveilen juurikin tuosta samaisesta laukusta! Koko ja väri on kuitenkin päätettävä vielä ennen ostopäätöstä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! :D Taidan ehkä kallistua tuohon MM- kokoiseen, mutta u never know ;)

      Poista
  2. Louis Vuittonin neverfull kuosissa damier ebene olisi niin unelma. Ihanan ajaton sekä älyttömän tilava (mitä itse olen kuullut, neverfull on nimensä veroinen). Jos joskus kaunis päivä tulen ostamaan niin tulen varmasti painimaan ''MM vai GM?'' kysymyksen kanssa. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mitä mäkin olen lueskellut, se on todella monikäyttöinen ja tosiaan sen saa myös pienempään tilaan taittamalla kulmat sisään. Vielä tosiaan pitäisi mallailla kokoja ja samalla haaveilla jospa sen joskus saisi omaksi <3

      Poista
  3. Yksi hyvä paikka kysellä neuvoa LV pohdinnoissa on Louis Vuitton Forum Finland. Kannattaa liittyä - ellet ole niin jo tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä, enpä ollut tuollaisesta kuullutkaan! :)

      Poista
  4. Itsellä on kans hankinta listalla Monogram kuosissa, mietin hirveästi kokoa ja kyselinkin instassa monilta laukun omaavilta kumpi koko parempi. Niinkuin yksi sanoikin, niin GM kokoa saa pienemmäksi laittamalla kulmat sisään, kun taas MM kokoa ei saa isommaksi. Itse päädyinkin siis GM kokoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen nyt alkanut jahkailemaan monogramin ja damier ebenen välillä... Ja tuo on kyllä totta! Mulla painaa vaakakupissa kuitenkin myös tuo hinta- GM taitaa olla lähes satasen kalliimpi kuin MM.. Täytyy käydä espalla mallailemassa ja pohtia sitten!

      Poista
  5. Anonyymi2/27/2015

    Itselläni on neverfulli mm & speedy35 molemmat damier ebenenä, ja en voi muuta sanoa kuin suositella. Koko kannattaa sovittaa liikkeessä (ja mallailla mikä näyttää parhaimmalta just sulla :) ) ja miettiä mitä siellä laukussa tulee kantamaan. Itselläni mm oli parempi :) Kanvaksen hyvä puoli on se ettei siinä oikeastaan näy käytön jäljet, ensimmäinen lv laukkuni, neverfulli on ollut minulla melkein vuoden ja vielä täysin uuden veroinen! täysin hinnan arvoinen :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika