Slider

A day with me

2/04/2015



Keskiviikko, 3.2.2015


8.30. Herätyskello soi. Laitan radion päälle, tsekkaan instagramin ja meilit puhelimesta. Nousen ylös, ja käyn laittamassa kahvit tippumaan.

8.45. Kaadan itselleni kupillisen kahvia ja istahdan peilin eteen. Meikkaan rauhassa kahvia hörppien. Samalla heitän hiukset ponnarille.

9.00. Aamupalan aika. Tänään se on rahkaa ja täytetty täysjyväleipä kasviksilla. Luen samalla päivän hesarin ja hörpin c-vitamiinit poretabletin muodossa.



9.30. Töiden aika. Avaan koneen ja aloitan katsomalla kalenterista mitä tälle päivälle oli suunnitteilla: kirjoitelman tekoa, ryhmätyön suunnittelua huomista tapaamista varten ja yhden luennon katsominen. Päätän aloittaa kirjoitelmasta.

11.00. Olen saanyt työt hyvälle mallille, ja kaksi ensimmäistä hommaa on jo poissa to do-listalta. Päätän pitää pienen tauon työskentelystä ja lähden kävelemään kävelykadulle, kohti Sokosta.

11.30. Sokoksella pyörimistä ja katselemista. Ostan uuden Kanebo Sensain ripsivärin, joka on ollut luottotuotteeni jo 6- luokalta saakka. Lähden tämän jälkeen takaisin kohti kotiani, joka sijaitseekin parin korttelin päässä.

11.45. Nappaan vielä kupillisen kahvia ja istun sohvalle katsomaan pari jasoa Gossip Girliä. Nyt kun otin Netflixin, olen vihdoin sivistänyt itseäni ja aloittanut kyseisen sarjan katsomisen, ensimmäistä kertaa koskaan!




13.00. Lounaan aika. Keitän pastaa ja teen kasviksista, quornista, linsseistä sekä tomaattimurskasta kastikkeen. Syön rauhassa hesaria lueskellen,

14.00. Kotitöitä. Roskat ja kierrätettävät ulos, pyykit koneeseen ja tiskailua. Samalla valitsen salikamppeet ja pakkaan laukun valmiiksi.

15.30. Kohti salia ja jumppaa. Teen alkuun lyhyen coretreenin ja sen jäkeen zumbaan tunnin.




17.15. Saavun takaisin kotiin, suihkuun ja välipalalle. Nappaan kaapista Skyrin ja karjalanpiirakan.

18.00. Lisää kouluhommia, tällä kertaa luennon katsomista netistä. Aiheena on Tieteellinen tieto ja ajattelu- kurssilla argumentaatio sekä akateemiset tekstitaidot tieteellisessä toiminnassa. Luentoja on kiva katsoa netistä, kun välillä voi pausettaa ja vaikka makoilla sängyllä samalla tehden muistiinpanoja.

20.00. Saan luennon katsottua ja muistiinpanot tehtyä. Avaan telkkarin ja hörpin teetä sohvalla. Loppuilta meneekin vain rentoillen, nukkumaan pääsen yhdentoista aikoihin.



4 kommenttia:

  1. Päivä kanssani postaukset ovat kivoja, kiitos siis tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Täytyy jatkossa tehdä näitä siis enemmänkin.

      Poista
  2. Sun päivä kuulostaa ihanan rennolta opiskelupäivältä :) Mulla on vähän ikävä opiskeluaikoja, heh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on sitä parasta yliopisto-opiskelussa :) Meillä 4/5 luennoista näkee netin välityksellä, jolloin ajan ja paikan voi valita itse! Ja kirjojen lukeminenkin on niin mukavan vapaata.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika